disconfort continuu

23-08-2008
Doinitza
Nu este medic/terapeut
Doinitza
Buna ziua!
Revin in forum cu urmatoarea problema : dupa o simptomatologie de lunga durata ce sugera probleme cardiace, in cele din urma, mi-am luat "inima in dinti" si am facut o tomografie toracica si abdominala, la sfarsitul lunii mai. Rezultatele au fost : sechele postfracturi multiple costale stangi, arc posterior si lateral (vechi) cu calus exuberant in focarele de fractura. In rest, splina, pancreas, rinichi, glande suprarenale cu aspect CT normal, doua hemangioame de 7 mm in lobul drept al ficatului, ficat de dimensiuni normale. La inima, nimic concludent, aorta toracica de calibru normal, arterele pulmonare de calibru normale.
Problema ce ma supara este urmatoarea : dupa o pauza de cca 3 luni, au aparut din nou acele simptome care nu-mi dau pace : apasare in capul pieptului, cu amortire usoara pe bratul stang, durere usoara in capul stomacului, durere in partea stanga. Medicul mi-a spus ca toate aceste dureri sunt cauzate de acele sechele ale costelor rupte acum 23 de ani, si, atunci cand am episoade de durere, sa iau Paduden, 3/zi. Intrebarea mea este : se poate ca, in decurs de 3 luni de la control, sa apara totusi probleme cu inima? Recunosc ca sunt nitzelus paranoica din cauza ca tatal meu a decedat in urma unui infarct la 48 de ani, in conditiile in care nu se stia suferind cu inima, iar eu ma apropii incetisor de aceasta varsta (am 41 de ani).
1 comentarii
0
24-08-2008, ora 00:00
OhMyGod
Nu este medic/terapeut
OhMyGod
hmm recent si eu am simtit un disconfort la inima, sau ma rog, habar nu am, ideea e ca am impresia cateodata ca nu bate corect inima si disconfort cand dorm cu fata in jos si cu capul in partea dreapta, any ideeas ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici