Disfunctie erectila

23-02-2018
Dariuspopescu
Nu este medic/terapeut
Dariuspopescu
Salut, ma numesc Darius si am o problema foarte importanta la o varsta foarte frageda, de 19 ani ! Am probleme in a obtine o erectie.. cu iubita mea obtin, dar cand vine vorba de alte fete, NU! Suntem impreuna de 3 ani, probabil a devenit o obisnuinta tot ca masturbarea.. creierul meu este setat doar pe ea si pe masturbare, asta sa fie ? TIN SA PRECIZEZ CA MA MASTURBEZ ZILNIC SI POATE DE 2-3 ori pe zi (foarte rar de 3). Cu cateva seri in urma, am fost cu o fata si spre suferinta mea, nu am reusit obtine o erectie.. am intrat in pamant de rusine !! Si nu este prima data cand mi se intampla asta !! Cu fete diferite am patit-o ! VREAU SA STIU DACA ESTE DE LA MASTURBARE, daca da o sa ma opresc. DOMNILOR DOCTORI, AS VREA SA MAI STIU, IN CAT TIMP MA VINDEC SI DACA ESTE POSIBIL..Gandul meu sta la pastile de erectie (maraton forte) si nu as vrea sa incerc asta de la 19 ani!
3 comentarii
0
24-02-2018, ora 15:24
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
in mod sigur este de la masturbare asa ca nu mai practica. in 3 luni iti revii.
dar sigur si iubita ta are puteri deosebite sau a fost la vrăjitoare pentru a face in asa fel incat tu sa o respecti. asa ca respect o.
0
25-02-2018, ora 18:27
Dariuspopescu
Nu este medic/terapeut
Dariuspopescu
Un raspuns de la un medic ??
0
25-02-2018, ora 18:52
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,
Iata si raspunsul de la specialist. Este foarte probabil ca situatia ta sa fie combinatia a doua elemente:
- un tip de disfunctie erectila care este opusul a ceea ce se numeste impotenta selectiva. Adica te-ai obisnuit atat de mult cu partenera ta si felul ei de a face sex incat nu mai poti functiona cu alte femei. Lucrul acesta se intampla in general in relatiile de lunga durata sau când exista un singur partener sexual
- masturbarea este o solutie de ”urgenta” nu o regula. La tine a devenit un obicei, fapt care face ca organismul tau (psihic si fizic) sa se fi obisnuit cu acest tip de stimulare incat nu mai reactioneaza la altceva.
Mai exista si alte perspective:
- daca ai o relatie (inclusiv sexuala) de unde nevoia de masturbare in asa o masura?
- daca ai o relatie (inclusiv sexuala) de unde nevoia de a face sex cu alte femei?
Asta poate conduce la ideea ca ceva nu este in regula cu relatia ta si asta duce la cautari, dar daca exista niste sentimente de vinovatie pe undeva in adâncul psihicului asta poate altera capacitatea de a acea o erectie.
In orice caz exista niste elemente care nu se potrivesc in poveste si atunci iti recomand urmatoarele. Lasa la o parte treaba cu erectia si sexul si gandeste-te, SERIOS, la ceea ce se intampla in relatia si viata ta.
Restul sunt doar simptomele unor probleme. Daca nu afli care sunt cauzele simptomele vor ramane...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: