disfunctie erectila | Forumul Medical ROmedic

disfunctie erectila

01-02-2012
me1988
Nu este medic/terapeut
me1988
BUna ziua! am 23 de ani si sufar de disfunctie erectila. am aceasta problema de la primul contact sexual. sunt capabil de erectie doar cand sunt stimulat intens la nivelul penislui( in general prin sex oral). erectia odata obtinuta, daca nu este intretinuta prin frecare, se pierde destul de repede. am erectii nocturne uneori. nu cred ca este o problema de ordin psihologic pt. ca am avut problema asta de la primul contact sexual deci nu se pune problema de vreo deviatie comportamentala, in plus, am avut relatii foarte lungi cu partenere care m-au inteles, nu am fost deloc inhibat si totusi erectia nu a avut loc fara sex oral. am fost la un medic, analizele la sange au iesit bune, spermograma buna, circulatie sangvina in zona abdominala buna, la fel si la nivelul arterei peniene. nu am reusit sa fac niciun fel de analiza la nivelul penisului sa vad daca corpul cavernos functioneaza la parametri normali. as mai avea de adaugat ca am suferit de scolioza lombara la varsta de 14 ani, poate a creat vreo problema la sistemul nervos. va rog sa imi oferiti un sfat, sa ma orientati intr-o directie sau ma ajutati in vreun fel. Va multumesc!
3 comentarii
0
01-02-2012, ora 09:23
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil (doar ca să nu spun "imposibil") ca disfuncţia să aibă vreo legătură cu scolioza lombară. De regulă, această tulburare este consecutivă unui trecut îndelungat de masturbare (stimulare manuală). Este important ca, măcar pe viitor, să evitaţi această practică. De multe ori consilierea de cuplu ajută în asemenea cazuri.
0
01-02-2012, ora 15:01
Psih.Monica ION
Identitate neconfirmată
Psih.Monica ION
Cu certitudine disfunctiile sexuale au o baza psihologica mai ales daca din puct de vedere organic stati bine dupa cum arata analizele. Mergeti la un psihoterapeut pentru analiza de profunzime a stilului de viata propiu, stil care are la baza convigeri formate in mica copilarie care ar fi putut creea blocaje.
0
01-02-2012, ora 16:20
anonim181
Nu este medic/terapeut
anonim181
buna ziua!sunt intr-o mare dilema..prietenului meu i-au aparut niste bubite sau mai bine zis un fel de negi..se pot transmite pe cale sexuala?din ce cauza si cum se numesc in termeni medicali?cum se trateaza?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: