Disfunctie erectila | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie erectila

31-05-2016
golf
Nu este medic/terapeut
golf
Am 38 ani si de cateva luni ma confrunt cu disfunctii erectile destul de severe. In mai toate raspunsurile date colegiilor mei de suferinta se recomanda consultul medicului. Dar care medic? De unde incep? Urolog, endocrinolog, psihoterapeut? Am nevoie de recomandarea unui specialist s-au a unei persoane care de-a lungul timpului s-a confruntat cu asemenea probleme si s-a adresat medicului. Va multumesc.
4 comentarii
0
31-05-2016, ora 14:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Consult Medic Urolog

2. Terapie Psiholog-Sexolog

3. Fara masturbare si privit pornografie care strica niste centri din creier si va duce la impotenta sau alte disfunctii erectile.
0
01-06-2016, ora 11:30
golf
Nu este medic/terapeut
golf
multumesc pentru sfat.
0
28-04-2017, ora 11:17
kamme
Nu este medic/terapeut
kamme
Poti sa incerci sa faci ceva cura cu suplimente din plante sau si in paralel sa iti schimbi si stilul de viata. O sa ramai mirat de ce efecte benefice poate sa aiba asupra ta o astfel de abordare.
Exista destule cazuri cand problemele astea pot sa treaca si de la sine, fara sa faci nimic, dar asta nu e o garantie ca se intampla la toata lumea. Depinde si de cauza care a dus la erectii slabe. O potenta redusa poate sa fie si un simptom al unei boli de prostata, inima, circulatie.
0
27-09-2017, ora 14:17
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu toate problemele de potenta (disfunctiile erectile) sunt la fel. Unele au o componenta biologica mai semnificativa iar altele o componenta psihologica mai importanta.

Un criteriu simplu de diferentia disfunctiile in care exista o mai mare probabilitate de a exista o componenta biologica mai importanta, e prezenta erectiilor dimineata sau in timpul noptii. Daca nu sunt prezente erectiile matinale/nocturne, cel mai bine e sa incepeti la medicul specialist, urolog sau endocrinolog cu specializarea sexologie.

Cand sunt prezente erectiile matinale/nocturne e cam acelasi lucru unde incepeti : la psihosexolog sau la medicul specialist.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: