Dislexie, copil de 17 ani

13-08-2008
Katherine
Nu este medic/terapeut
Katherine
Copilul meu de 17 ani am descoperit abia acum ca probabil sufera de dislexie.
Asi dori o recomandare la cine sa ma adresez. Dar asi dori un logoped cu experienta in domeniu si care a mai lucrat cu adolescenti sau adulti care sufera de dislexie!
Dorinta mea ca as dori o persoana cu experienta in acest domeniu este motivata de faptul ca am fost la un psiholog oarecare dar a fost un dezastru.
2 comentarii
0
19-03-2010, ora 21:45
luminita-
Nu este medic/terapeut
luminita-
eu nu v-asi recomanda un psiholog pt ca nu sunt buni.eu am fost la mai multi pt o problema de-a mea si degeaba, mai rau ma enerva.mai bine incercati dvs sa-l invatati usor sa citeasca sau sa ii explicati anumite lucruri, nu un psiholog
0
25-03-2010, ora 18:47
vicctoriaion
Nu este medic/terapeut
vicctoriaion
Buna ziua!
Unde locuiti, in ce oras ? Ar fi fost mai usor sa vi se recomande un cabinet daca ati fi scris unde locuiti. In ce clasa este si la ce tip de scoala este fiul dumneavoastra ? Profesorii, psihologul scolii, medicul de familie va pot indruma catre un centru de profil sau chiar catre un specialist.

Victoria C.Ion, psiholog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Dislexia

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: