displazie mamara adenomatoasa

19-06-2008
t.i.
Nu este medic/terapeut
t.i.
am mai multi noduli la ambii sani, diagnosticul de displazie mamara adenomatoasa, am fost la mai multi medici radiologi, endocrinologi, ginecologi si m-au trimis de ici-colo, mi-au prescris o perioada progestogel si dupa o utilizare indelungata am mai multi noduli, acum nu urmez nici untratament, ce tb sa fac sa ma duc direct la oncologie, markerul tumoral este mic 4, 1 (maxim 22), prolactina 381.82 (normal 25-402). multumesc!
4 comentarii
0
03-07-2008, ora 00:00
getuta
Nu este medic/terapeut
getuta
buna as vrea sa te ajut daca imi permiti.o prietena dea mea are tumora mamara maligna fibron uterinsi deja se extindeau noduli de la san spre mana si la celalant san.partea extraordinara este ca a descoperit un tratament 100% natural care nu se gaseste pe piata dar care are efecte swenzationale.intr-o luna deja au inceput sa dea inapoi si se simte mai bine (deja ii losese picioarele cancerul )si nu costa mult in comparatie cu operatiile sau cu tratamentele de spital unde te jupoaie de viu.daca vrei sa te pun in legatura cu acest doctor si aceasta firma internationale pt a te convinge tu singura de eficienta lor-*

(*modificat de administrator)
0
15-07-2008, ora 00:00
diai
Nu este medic/terapeut
diai
Cred ca stii ce ai de facut, pentru ca spui singura ca ar trebui sa te duci la Oncologie.Asa o sa-ti faca si ecografie mamara ca sa vada despre ce este vorba.Cei mai buni medici sunt la Cluj, asa ca acolo te sfatuiesc sa mergi, iar daca ai nevoie sa-ti recomand pe cineva, te pot ajuta.Ai grija de tine si nu amana vizita la medic.
0
25-07-2008, ora 00:00
t.i.
Nu este medic/terapeut
t.i.
Va multumesc la amandoua pentru raspunsuri, m-ar interesa si una si alta, intre timp am mai fost la un radiolog renumit in Tg Mures si mi-a spus sa nu-mi fac probleme, doar sa urmaresc o data la 6 luni evolutia, asa- zisii noduli sunt cativa de grasime, restul canale dilatate care probabil nu si-au revenit dupa oprirea lactatiei, dar cum orice se poate intampla oricand e bine sa fiu informata din timp in caz ca problema mea o sa se agraveze. Am auzit si eu ca la Cluj sunt cei mai buni medici oncologi dar cam tarziu ca deja am facut 2 drumuri la Tg Mures din Suceava de unde locuiesc, m-ar ajuta daca se poate un specialist la Cluj. Va multumesc mult pentru raspunsuri!
0
26-07-2008, ora 00:00
diai
Nu este medic/terapeut
diai
Eu iti recomand cu toata increderea pe dl. dr. Eniu Alexandru, medicul care ma trateaza pe mine.Pentru programare trebuie sa dai un telefon la Institutul Oncologic ( gasesti pe net nr.), iar la consultatie sa mergi cu trimitere de la medicul de familie si cu adeverinta ca platesti Sanatatea.Singura problema ar fi timpul de asteptare pentru a intra la dl. dr., dar dansul vede toti pacientii..Totul e sa ai rabdare si incredere.Vorbesc din proprie experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.