distonie neurovegetativa??? | Forumul Medical ROmedic

distonie neurovegetativa???

30-03-2009
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
sallut... am o problema si nu stiu sigur ce boala am, dar presupun ca am distonie neurovegetativa sau anxietate sau ambele.Simptomele sunt urmatoare: tremuraturi al intregului corp, uneori transpiratii, batai foarte rapide ale inimii...Aceste simptome le am cand sunt in centrul atentiei, cand mi-e frig, cand mi-e foama...Precizez k cu calciul si magneziul stau destul de bine pt ca am facut recent niste analize, va rog spuneti-mi ce am si ce medicamente sa iau? multumesc anticipat
19 comentarii
0
30-03-2009, ora 21:18
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Numai un medic iti poate spune exact. De unde ai presupus aceste diagnostice??? Simptomele tale pot fi semnul a multor afectiuni, unele foarte simplu de tratat daca te duci la specialist. Mergi la medicul de familie si vezi la ce specialist te trimite, nu amana, ca te vei stresa tot mai mult gandidu-te la te miri ce. Numai Bine!
0
31-03-2009, ora 11:46
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Pare a fi simptomele unei anxietati cu atac de panica, simpome ce apar adesea fara un motiv anume sau grav. Poti merge sa-ti faci cateva analize sa vezi daca sunt de natura fiziologica, iar daca rezultatele sunt in regula mergi la un psihiatru...succes!
0
31-03-2009, ora 13:18
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna ziua, din cate imi amintesc parca ati mai postat in trecut si atunci aveati aceleasi simptome. Eu va recomand sa mergeti la un medic psiholog si cu un tratament adecvat in timp nu o sa mai aveti probleme.
0
01-04-2009, ora 22:33
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
am fost si la psihiatru care mi-a bagat in mine toate Tranxene si Xanax si acum le-am lasat si tremur ff des, am acele simptome care le aveam si inainte dar acum e si mai rau, ce sa mai fac? am facut anelize care au iesit ok.. deci???
0
01-04-2009, ora 22:34
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
Va multumesc foarte mult pt raspunsuri. credeti ca cu ajutorul lui Dumnezeu pot scapa de aceste simptome? cineva asta mi-a propus
0
02-04-2009, ora 07:48
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Sigur ca a avea credinta este un lucru foarte bun si Dumnezeu te va ajuta, dar trebuie sa faci si tu un efort sa te ajuti singur. Eu ti-am propus sa mergi la un psiholog, nu m-am gandit la psihiatru, iar medicamentele daca le-ai intrerupt brusc fara sa scazi dozele( depinde si cat timp le-ai luat) este normal sa ai stari proaste.
0
02-04-2009, ora 19:25
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
pai am sa incerc si la psihiatru, pastile am luat cam aproape 2 luni si le-am redus treptat pana am renuntat... totusi nu prea am incredere ca scap de aceasta boala, dar sper... multumesc! numai bine!
0
02-04-2009, ora 23:03
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ai toata increderea ca poti sa fii nu bine, ci foarte bine! Din experiente multiple iti pot spune ca boli cu mult mai greu de dus psihic, au fost reduse la tacere, sa spun asa, cu perseverenta si incredere. Mergi la un psihiatru, cu incredere si scoate-ti din cap ideea cea mai paguboasa si nefondata, cum ca numai nebunii ajung acolo. Ai incredere in ce iti da, fa ceea ce ti se recomanda (intreruperea tratamentului nu este recomndata!!!) si cand nu esti in apele tale gandeste-te ca e doar un episod dintr-u serial in care toate atuurile sunt la tine. Am mai zis aici pe forum: cand ajungi sa ceri ajutorul, nu denota disperare, ci putere, pornirea spre bine. Sa fii sanatos si echilibrat cu tine insuti, in primul rand! Numai Bine!
0
03-04-2009, ora 20:25
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
multumesc teosophia pt sfat, am sa tin cont de el... sper sa scap de boala asta cumplita, toate cele bune!
0
03-04-2009, ora 22:35
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cu toata placerea! Si inca o sugestie: fa-ti analiza TSH sau ce ti-ar mai recomanda un endocrinolog, am vazut cazuri in care un dezechilibru hormonal/chimic pot afecta si psihicul. Nu-i necesar, dar nici in plus. Se face din sange, e simplu. Sa fii sanatos!
0
04-04-2009, ora 19:37
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
am facut TSH si totul e in regula... defapt toate analizele au iesit bine
0
03-10-2009, ora 21:45
irinatarata
Nu este medic/terapeut
irinatarata
BUNA SEARA.DOAMNA DOCTOR AM FOST LA O MULTIME DE MEDICI FIECARE A DAT CATE UN DIAGNOSTIC.INAINTE DE PASTI AM RACIT CEVA MAI TARE, EU FIIND PROFESOARA AM LUAT O RACEALA SI TUSEAM DE NU PUTEAM VORBI.MI-AU SPUS CA AM GATUL INFLAMAT.AM LUAT AUGMETIN.DAR N-A AVUT EFECT.MI-A DAT CIPROFORXACIN ACUM CICA AS FI FACUT TRAHEOBRONSITA, DAR N-A AVUT EFECT.TUSEAM FOARTE TARE.DE PASTI AM TUSIT SAMBATA MAI TARE SI CEVA MI S-A OPIT IN GAT SI NU AM PUTUT RESPIRA AM LUAT APA MI-AM DAT CATI PUMNI IN PIETP SI MI-AM REVENIT.DUMINICA AM TUSIT LA UN MOMENDAT FOARTE TARE DE AM RAMAS FARA AER.PANA A VENI SALVAREA AI MEI IMI DADEAU CU PUMNII IN SPATE SA-MI REVIN.NU STIU CAT A TRECUT DAR MI-E MI S-A PARUR O VESNICEI, PARCA IMI VEDEAM MOARTEA CU OCHII LA UN MOMENT DAT AM INCEPUT SA VARS SI PE NAS SI PE GURA.A VENIT SALVAREA M-A DUS LA SPITAL MI-AU FACUT RADIOGRAFIE IMIBRACATA MI-AU SPUS CA NU E NIMIC CA NU POT EXPECTORA SI MI-AU DAT UN BRONHODILATATOR.LUNI IAR MI-A FOST RAU IAR CAND TUSEAM NU PUTEAM EXPECTORA SI RAMANEAM FARA AER.NU NE-A BAGAT NIMENI IN SEAMA.AM FOST LA MEDICUL DE FAMILIA AM FACUT SPATE ZILE PENCILINA SI GENTAMICINA.TIMP DE O LUNA DE ZILE NU AM PUTUT MANCA NIMIC MANCAM VARSAM CAND MA APUCA TUSEA.AM LUAT NISTE MEDICAMENTE HOMEOPATE SI ASTEA M-AU AJUTA SA NUMAI VARS DAR TUSEA A RAMAS.AM FOST LA MEDIC PNEUMOFIZILOG M-A PUS SA SUFLU INTR-UN TUB MI-A SPUS CA AUDE NISTE SUIERATURI, SI SUNT SUSPECTA DE ASTAM CA E BRONSIC SAU ALERGI MI-A DAT SERETIDE DAR DE FIECARE DAT CAND LAUM IMI ERA RAU SI VARSAM.AM FOST LA CONTROL SI MI-A SPUS SA CONTINUI CU SERATAID, DAR NU AM MAI LUAT CA MI ERA RAU.AM FOST LA UN MEDIC ORLIST SI MI-A FACUT CONTROL SI I-AM EXPLICAT TOTUL SI CA AM RAMAS CU O TUSE.I-AM EXPLICAT CA MATERIA CARE O PREDAU EU NU O PLAC TOTI AM SI TIGANI SI NU AVEM VOI SA-I LASAM CORIGENTI SAU SA TIPAM LA EI, NICI SA NE ATIGEM DE EI, DAR EI NE FAC ZILE FRIPTE SI DUPA CONTROL IMI SPUNE CA AM distonie neurovegetativa.I-AM SPUS CA MA APUCA TUSEA SI LA SCOALA CUM MA ENERVEZ MA APUCA, SEARA CAND MA CULC DACA MA GANDESC LA SCOALA MA APUCA TUSEA.MI S-A DAT XANX.IMI ESTE TEAMA SA IAU NU VREAU SA DEVIN DEPENDENTA.NU AM FACUT DEPRESII.EU NU MA EXTERIOREZ CAND SUNT NERVOASA INCERC SA MA CALMEZ SINGURA.EU MUNCESC MULT SI LA SCOALA, SI ACASA CU MEDIATATIILE.EU FIIND DE MATEAMTICANU VREAU SA DORM PE LA ORE SAU LA VOLON.EU FAC SI NAVETA LA VREO 30DE KM.DATI -MI UN SFAT CE SA IAU.CATEODAT SUNT ASA DE OBOSITA SUNT NOPTI IN CARE NU POT ADORMI.VA ROG DIN TOT SUFETUL SA MI DATI UN SFAT CE SA IAU.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
0
30-12-2009, ora 23:16
aanaxor001
Nu este medic/terapeut
aanaxor001
Tulburarile neurovegetative se pare ca deranjeaza din ce in ce mai multa lume.Se pare ca doctorii nu prea stiu mare lucru despre asta si nici de tratament nu poate fi vorba.il fac cam pe incercari.Am fost diagnosticata cu asa ceva acum vreo 12 ani.stiu cum e.e iadul uneori..simptomele sunt atat de rele cateodata incat iti vine sa iti iei campii
Din fericire m-am vindecat.cum? cu ajutorul unei minunate doctorite homeopate.Dumnezeu sa-i dea sanatate.
0
02-02-2010, ora 11:47
deeac
Nu este medic/terapeut
deeac
Buna ziua. As dori si eu un raspuns din partea unui specialist sau a unei persoane care a trecut prin aceleasi sitome si le-a rezolvat. In urma cu cca 5 ani am facut o criza de distonie neurovegetativa care a trecut, dar de atunci, cand am stresuri mai mari nu imi lipseste magne b6 sau distonocalmul (uneori si xanax)
Zilele acestea, dupa o perioada de stres maxim (am asteptat niste analize f imp pt mine si sanatatea mea) m-au luat urmatoarele simtome: furnicaturi in membrele inf si sup, greutate in picioare, stari depresive, imi venea sa plang fara motiv si calduri si transpiratii reci la maini si picioare. Nu suportam tv-ul, nu suportam cuvintele de sustinere ale sotului, fara chef de nimic. Sunt diagnosticata si cu colon iritabil si am avut si un tranzit intestinal accelerat. Problema este ca in acelasi timp urmez un tratament cu doxiciclina si am citit pe prospect ca magneziul si calciul micsoreaza absorbtia acestui antibiotic.
CE SA FAC, SA IMI TRATEZ ACEASTA DISTONIE NV CU DISTONOCALM CAT IAU DOXICICLINA?
VA MULTUMESC DIN SUFLET
0
02-02-2010, ora 11:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu sunt specialista, nu stiu pentru ce iei doxicilina, dar oricine cu un colon iritabil iti va spune ca antibioticele iti pot intensifica simptomele de la nivelul colonului...Vorbeste cu un medic caruia sa-i spui toate diagnosticele pe care le ai, toate medicamentele prescrise, sa gasiti formula cea mai buna pentru fiecare. Sanatate multa si fii convinsa ca toate se vor ameliora!
0
03-02-2010, ora 10:20
deeac
Nu este medic/terapeut
deeac
Dociciclina o iau pentru ureaplasma (s-a descoperit la anal secretiei din colul uterin; am descoperit-o cu ocazia analizelor premergatoare conceptiei unui bebe si tb neaparat sa scap de ea) asa ca ma mai chinui in felul acesta. Nu imi doresc altceva decat sa fiu un om normal, bun de munca si fara emotii si anxietate.
Sanatate multa.
0
03-02-2010, ora 10:29
deeac
Nu este medic/terapeut
deeac
anaxor001 zi-mi te rog daca se poate ce simtome aveai tu si ce tratm ti-a dat dr. homeopat. Te rog mult. -*
Multumesc mult



(*modificat de administrator)
0
14-04-2010, ora 19:08
Maush
Nu este medic/terapeut
Maush
Salut.Acu 2 zile am fost diagnosticat cu distonie neurovegetala dupa ce am stat cateva zile in spital acuzand dureri de piept si batai neregulate alea inimi.tin sa mentionez ca toate analizele la inima mi-au iesit bine exeptand aritmia cauzata de distonia neurovegetativa.doctoru mi a dat o reteta cu extraveral si metroprolol ambele timp de 6 luni cate 2 pastile pe zi din fiecare 1 dimineatza 1 seara.
0
14-04-2010, ora 21:23
aanaxor001
Nu este medic/terapeut
aanaxor001
nu prea are importanta ce simptome aveam eu.important e sa te duci la un medic homeopat.daca vrei iti pot recomanda unul! Eu sunt vindecata complet.Nu mai am absolut nimic.Iti doresc multa sanantate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •