doar o nara infundata (dupa operatie)

11-03-2016
edvinn
Nu este medic/terapeut
edvinn
M-am operat de polipi, mucoasa., si deviatie de sept de curand. Totul a decurs bine, la control periodic pentru curatare (de vreo 10 ori pana acum), iar ultimile 3 ori, mi se tot infunda nara stanga, sau respir mai greu. Doctorul mi-a precizat ca se tot lipeste canalul (n-am inteles prea bine) iar cand imi rezolva, respir bine o zi, si o iau de la capat. Precizez, ca la control tot timpul cand imi umbla, imi curge sange din nara respectiva (calumea). Momentan mi-a zis sa folosesc apa de mare si rinopanteina, si tot merg periodic la control la 2 sapt. (si iar o iau de la capat; este a 3-a oara pana acum).
Ma puteti ajuta cu un sfat, ca m-am cam saturat sa mi se infunde nara. Pot folosi si alte solutii? Gen: colargon? nu stiu, orice.
2 comentarii
0
11-03-2016, ora 12:21
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da.. dupa ce curati nasul cu ser. mai bine cu Quixx soft
pui 2 pic Colargol in fiecre parte, culcat pe spate, , ca picaturile sa mearga pe toata lungimea cornetului.. pana in rinofaringe
0
12-03-2016, ora 09:49
edvinn
Nu este medic/terapeut
edvinn
Multumesc! Si mi se mai intampla ceva anume... Este normal ca dupa operatie, cand pun capul pe perna, sau stau intins, cum stau pe o parte, se infunda o nara, cum stau pe cealalta parte se infunda cealalta nara. ?!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: