doare sau nu?

02-09-2014
ana235
Nu este medic/terapeut
ana235
Peste putin timp trebuie sa imi scot incisivul lateral din dreapta. Nu am nicun fel de infectie sau carie la el. Doar ca este foarte in spate si nu are cum sa mi-l aduca in aceiasi linie cu ceilalti cand imi va pune aparatul dentar si jos. Intrebarea mea: cat de tare doare anestezia? Extractia, doare? In sensul ca, doar simt cand iese dintele sau simt durere? Imi este foarte frica, va rog sa ma lamuriti. Unii ma sperie ca doare, altii nu. Vreau un raspuns sincer de la cineva care stie. Multumesc mult, va rog sa raspundeti.
1 comentarii
0
03-09-2014, ora 10:38
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stiu ca stresul este mare inainte de extractie, dar nu este asa de speriat precum pare. Inainte se poate da pe gingie cu putin anestezic astfel incat disconfortul intepaturii sa fie minim. Cand amorteste, veti avea senzatia de obraz/buza umflat. Si cu anestezia facuta cum trebuie, nu simtiti durere, doar presiune si faptul ca se umbla acolo. Va spun asta din experienta ca pacient. O sa doara putin dupa extractie, cand trece anestezia; dar luati un antiinflamator sau ce ve prescrie medicul curand dupa extractie si urmati sfaturile care vi se dau. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul