doctor pentru tuse

03-02-2010
ada2113
Nu este medic/terapeut
ada2113
la ce doctor ar trebui sa merg pentru o tuse de care nu mai scap de 10 luni? Am facut raze la plamani si nu am nimic, am fost la medicul de familie a zis ca nu am nimic, insa in toata aceasta perioada am racit de cel putin 6 ori (in 10 luni) si de fiecare data tusea a reaparut - nu cred ca am avut o luna in care sa nu tusesc deloc. Am luat tusin forte (ma ajutat doar sa nu mai tusesc asa des), aerius, ketof, eurespal plus alte siropuricare nu mi le mai amintesc..

Unde as putea sa mai merg sa vad care este cauza? Daca ma imbolnavesc atat de des (nu am mai patit asa ceva - pana acum raceam odata pe an) probabil am si imunitatea scazuta -ce analize ar trebui sa fac pentru imunitate (intreb pt ca doctora mea de familie nu stie sa dea decat glicemie, calcemie, tgp, tgo si urina)
3 comentarii
0
03-02-2010, ora 11:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Tusele acestea de care nu mai scapa lumea de la o banala raceala sunt provocate chiar de medicamentele luate in timpul racelii. Este prostia cea mai mare pe care o face un om sa ia antibiotice si medicamente atat de toxice la o raceala. Trageti dupa aceea luni sau ani de zile de pe urma tratamentelor date de medici si in dorinta sa scapati cat mai repede de o raceala.
Orice medicament chimic si orice mer la doctor este inutil acum si chiar daunator (mai te si radiazi de pomana dupa ce ti-ai intoxicat si distrus sangele si plamanii).
Iti recomand sa parasesti drumul acest gresit si sa mergi la un medic homeopat bun care face homeopatia clasica pt. un tratament si sa iei in plus si remedii naturiste de curatirea sangelui si a ficatului (ceai de salvie, de galbenee, migdale dulci), evitand orice medicament pe viitor. Daca ai ajuns sa racesti de 6 ori dupa tratamentele facut iti poti da seama si singur ce ti-ai facut cu mana ta.
Daca dai in goggle "leacuri Hildegard" dai de un site cu multe retete si indicatii naturiste.
Si daca vrei recomandari pt. un medic homeopat bun iti pot numi pe cineva, depinde in ce oras locuiesti.
0
03-02-2010, ora 12:30
ada2113
Nu este medic/terapeut
ada2113
M-ar interesa pentru Pitesti.
0
20-02-2010, ora 00:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In Pitesti este dr. Sorin Cadar. Dai de el in google
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispersia particulelor de tuse în aer liber
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  • Câteva sfaturi pentru a calma tusea
  • Tratament tuse - medicamente, remedii, ceaiuri pentru tuse
  •