doresc un sfat... cum sa ma las de heroina?

06-03-2011
tzuchi
Nu este medic/terapeut
tzuchi
asi vrea sa stiu cum pot gasi un program de consiliere pshihologica pt dependenta de heroina..deoarece am trecut peste dependenta fizica dar cu toate astea ea se afla in mintea mea zi de zi si mie foarte greu sai rezist.va rog care stie un program care mar putea ajuta ii multumesc
4 comentarii
0
07-03-2011, ora 07:57
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca sunteti din Bucuresti, interesati-va la fostul Spital Studentesc din apropierea complexului studentesc Belvedere, detalii pe pagina lor: http://www.cetttsfstelian.ro/
Daca sunteti din alt oras, interesati-va asupra acestui lucru la directia sanitara judeteana respectiva.
0
07-03-2011, ora 14:27
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Hai ca e bine, a raspuns si un medic pe aici, nu suntem chiar 100% ignorati.
@tzuchi Din pacate Romania sta foarte prost la acest capitol. Eu personal nu stiu sa existe vreun centru care sa ofere consiliere psihologica sau psihoterapie pentru dependentii de droguri. De fapt, cred ca exista unele, dar sunt doar de fatada... Ai deschis un topic foarte interesant, poate aflam ceva nou.
Numai bine!
0
07-03-2011, ora 17:33
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna tzuchi,

In primul rand te felicit pentru puterea de a trece peste dependenta fizica. Eu sunt dependenta de tigari - nici pe departe nu se compara.. stiu asta:) - si urmez cateva sedinte de consiliere online, pana in momentul de fata imi sunt de mare ajutor, deoarece stau frumos acasa, in fata calculatorului, cu o cana mare de ceai, si nici nu sunt expusa vizual doamnei psiholog si pur si simplu ma destainui, ma analizez preuna cu dansa, incercap impreuna sa gasim solutii la aceasta adictie. Te sfatuiesc si pe tine sa urmezi cateva sedinte de consiliere psihologica online, pe topexperti.ro, si daca consideri ca sunt eficiente poti continua, sau daca ai curajul poti merge la un cabinet.
Poate mesajul meu poate ca te va dezamagi, insa nu cunosc un program pentru implementat special pentru persoanele cu aceasta dependenta, am auzit numai de programul de la Institutul de Pneumologie pentru adictia de tutun.

Iti doresc mult succes si tin sa comunic ca esti un invingator:)
0
07-03-2011, ora 23:17
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Buna ziua, daca sunteti din Bucuresti va pot recomanda unui coleg

psiholog Ioana Panculescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: