Doresc un sfat de la un medic nutritionist

15-03-2008
taga
Nu este medic/terapeut
taga
doresc o dieta personalizata, am 38 de ani 154 cm si 95 de kg.
multumesc
6 comentarii
0
12-04-2008, ora 00:00
dr.Miclea Ciprian
Identitate neconfirmată
dr.Miclea Ciprian
Rata metabolica sau metabolismul reprezinta cantitatea de calorii arse de organism pentru a produce energie.
Cunoasterea ratei metabolice este vitala pentru obtinerea greutatii optime, precum si pentru determinarea cantitatilor de hrana necesare pentru tratarea diverselor dezechilibre sau afectiuni.
Testarea ratei dvs. metabolice va determina in mod precis de cate calorii aveti nevoie pentru a pierde in greutate. Va v-a spune daca problemele dvs. de greutate se datoreaza metabolismului dvs. Apoi efectuati o retestare pentru a observa daca metabolismul dvs. a fost afectat de dieta si exercitii.
0
09-08-2011, ora 00:50
Simona lili
Nu este medic/terapeut
Simona lili
Buna ziua. Am 16 ani, 1, 65m si 66 kg.De o săptămâna ţin o dieta disociata si am slăbit cam 3 kg( de vreo 4 zile fac sport aproximativ o ora in fiecare zi) dar mă simt in majoritatea timpului obosita si cateodata ametita...As vrea sa stiu daca este vreo problema si nu ar trebui sa mai ţin dieta... Si daca s-ar putea sa mă ingras înapoi dupa terminarea dietei? Multumesc
0
23-08-2011, ora 00:07
dolce.ada
Nu este medic/terapeut
dolce.ada
Simona fa-ti niste analize de sange. Poate te-am anemiat in urma dietei. Dieta nu trebuie sa o ti dupa capul tau fiindca devii anemica, slaba, insa dupaia trebui sa iei o gramada de vitamine ca sa iti revii si te ingrasi la loc. Daca faci sport gandeste-te la el e termen lung si nu dintr-o data ca nebuna dupa care te plictisesti.
Gandeste-te daca mama ta dintr-o data iti pune restrictie la frigider si iti da toata ziua morcovi. Dupa 2 saptamani ai din nou acces la frigider..ce se intampla?...cam asa ceva se intampla cu organismul tau.
0
06-09-2011, ora 14:52
marius34
Nu este medic/terapeut
marius34
buna ziua am 34 de nai si 38 de kg nu stiu cum si ce sa fac ca sa ma ingras am glanda teroida de slabire si mai fac si atacuri de panica din cind in cind va rog da-mi o solutie ceva multumesc
0
14-09-2011, ora 13:28
Demetra Cucueanu
Identitate neconfirmată
Demetra Cucueanu
Marius, mergi la medicul de familie si fa analize complete, si apoi respecta si indicatiile, si mai ales restrictionarile in stilul de viata, care de fapt iti aduc dereglari. Daca ar fi sa-mi spui ce ar trebui sa schimbi, desigur ai ceva idei acum, dar dupa ce mergi la medic, te astept cu o lista clara!
Sanatate!
0
14-09-2011, ora 13:30
Demetra Cucueanu
Identitate neconfirmată
Demetra Cucueanu
Buna, Simona, cum stai cu slabitul?
Ai reusit ce ti-ai propus?
Si mai ales, ai reusit sa mentii ce-ai obtinut?
Am putea discuta putinpe tema, daca ti-e de folos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.