dormicum sau imovane?

27-01-2009
illi
Nu este medic/terapeut
illi
Buna ziua, pe fondul unui stres foarte accentuat, incepand din 10.12.2008, am tulburari f mari de somn. La inceput, am incercat cu tratamente naturiste dar nu am reusit sa adorm deloc trei nopti consecutive. Foarte speriata, am apelat la medicul de familie, care mi-a prescris Stillnox. M-am simtit f rau de el a doua zi si din nou am apelat la medicul de familie. Urmatorul tratament prescris este cu Imovane, din care iau cate o jumatate de pastila seara, dar si cu acesta, ziua imi este f rau. Am privirea tulbure, nu ma pot concentra, nu mai pot conduce, la serviciu sunt o leguma. Daca iau doza mai mica, nu adorm. Am auzit ca Dormicum este mai slab. Nu stiu ce sa fac?
As vrea sa renunt la Somnifere, sunt fff speriata de dependenta. Va rog din suflet sa imi dati un sfat.
Imi doresc din suflet sa revin la o viata normala. Mentionez ca am 44 de ani.
2 comentarii
0
27-01-2009, ora 14:05
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Cu cit medicamentele sint mai noi, efectele adverse sint mai puternice.Ca si riscul de dependenta.Poate un banal diazepam seara sa aibe un efect mai bun.Avind in vedere virsta, e posibil sa se suprapuna si siptomele debutului menopauzei
0
27-01-2009, ora 14:22
illi
Nu este medic/terapeut
illi
Va multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK