Doza maxima lorazepam in tratament cu cinarizina?

12-06-2018
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna ziua.Daca imi poate explica un specialist care este doza máxima de lorazepam ce por lua in timp ce urmez un tratament cu cinarizina?Iau cinarizina 25mg de 3 ori pe zi pentru migrena crónica prescris de neurolog de 10 ani, lansoprazol 30mg unul dimineata pentru reflux si lorazepam 1mg jumatate de 3 ori pe zi prescris de psihiatru de 2 ani cand am suferit o perioada de anxietate foarte puternica.Sunt Claudia 34 ani si 42kg.Acum am o recadere foarte urata de o saptamana si astept programarea la psihiatru.Mentionez ca locuiesc in Spania si aici cinarizina s-a scos de pe piats din cauza numeroaselor efecte secundare si multi doctori nici Nu o cunosc.Doctorul de familie mi-a prescris sa maresc doza de lorazepam la nevoie dar nu stie ce este cinarizina si cum interaccioneaza.Asa ca am nevoie de ajutorul dumneavoastra in speranta ca marind doza mio revin ca si acum doi ani fara sa fiu nevoita sa iau antidepresive.Multumesc
3 comentarii
0
12-06-2018, ora 19:29
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Imi poate raspunde un specialist neurolog sau psihiatru Va rog?As dori sa maresc un pic doza de lorazepam pentru a mái controla anxietatea dar imi este teamasa Nu fie prea mult.
0
12-06-2018, ora 20:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lorazepamul este o benzodiazepina care da dependenta. Pe prospect scrie sa nu luati mai mult de o luna. Dv. ati luat 2 ani si acum vreti sa cresteti doza.
Pentru anxietate trebuie sa va adresati psihiatrului sa va dea antidepresiv, nu benzodiazepina.
0
13-06-2018, ora 08:11
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Va multumesc pentru raspuns.Urmez tratamientul cu lorazepam de 2 ani la prescriptia psihiatrului si sub controlul periodic al medicului de familie.Astept programarea cu psihiatru si medicul de familie mi-a recomandat sa maresc doza la nevoie dar nu stie ce este cinarizina si nu stie cat pot mari.Si eu am citit prospectul de aceea am solicitat trimitere la specialist. Nu tolerez deloc antidepreivele si nu stiu ce imi recomanda psihiatrul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: