drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?

05-07-2010
alexfff
Nu este medic/terapeut
alexfff
buna, as avea si eu o intrebare, drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
23 comentarii
0
05-07-2010, ora 15:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
DA, ambele pot duce la apariţia ameţelilor, atât depresia cât şi stresul prelungit, dar nu numai...


Toate cele bune!
Dumnezeu să vă binecuvânteze :-)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
05-07-2010, ora 16:37
alexfff
Nu este medic/terapeut
alexfff
multumesc de raspuns...am 19 ani si mai timpul sunt ametit, toate analizele sunt regula...si doctorul a spus ca e pe baza de stres si ii dau dreptate deoarece de o vreme incoace nu mai scap de griji suparare stres...un proverb interesant:Stresul este sentimentul pe care îl simţi atunci când percepi o diferenţă între ceea ce ai şi ceea ce vrei. Cu cât diferenţa este mai mare şi cu cât chestiunea este mai importantă pentru tine, cu atât mai mare este potenţialul pentru stres.
0
05-07-2010, ora 17:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Alex, ce fel de analize v-aţi făcut şi ce medic specialist aţi consultat?

" Stresul este sentimentul pe care îl simţi atunci când percepi o diferenţă între ceea ce ai şi ceea ce vrei. Cu cât diferenţa este mai mare şi cu cât chestiunea este mai importantă pentru tine, cu atât mai mare este potenţialul pentru stres. "
- Este foarte bine gândit acest raţionament / proverb cu privire la conceptul de stres :-) Mulţumesc pentru amabilitatea de a-l împărtăşi cu mine (nu am ştiut de existenţa acestui proverb).


Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
0
05-07-2010, ora 19:29
alexfff
Nu este medic/terapeut
alexfff
sange, urina.scaun, plamani.ficat, rinichi...si nu mi-a gasit nimic in afara de formula leucocitara neutrofile21% val.nor.50-70% si limfocite 64% val.nor.25-45.doctorul a spus ca e in ordine dar dupa parerea mea sunt cam deviate aceste valori la mine si eu stiu ca limfocitele cresc cand e o infectie in organism sau ceva de genu.am fost la medic internist, hematolog si generalist, toti au zis ca e in regula.Totul a pornit cand intr-o seara ma aflam in taxi si a incept sa se invarta pamantul cu mine, ma uitam la orice obiect si il vedeam ca se invarte dupa vreo 3 luni m-am trezit din somn pe la ora 3 si acesi ametela si de atunci tot ametit sunt dar aceste ameteli nu dureaza mai mult de 2-3 secunde rar cand dureaza 2 3 ore atunci trebuie sa stau in pat, daca fac un pic de efort ma simt slabit si ametit iar inainte faceam sport mai toata ziua.deja ma dispera aceasta problema pentru ca nu-i pot gasi rezolvarea si tot acolo ma gandesc..am intrat intr-un fel de depresie pentru ca ma supara mult aceasta situatie si nu-i pot gasi cauza.daca ai mai auzit de asemenea situati te rog sa ma ajuti si pe mine.multa sanatate!
0
05-07-2010, ora 19:40
alexfff
Nu este medic/terapeut
alexfff
aaa si am uitat sa spun ca am fost si la un neurolog care mi-e dat redergin si betaserc dar degeaba
0
12-08-2010, ora 01:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Alex,

Într-adevăr, aveţi o problemă hematologică. Neutropenia (scăderea numărului neutrofilelor din sânge, adică a unui tip de globule albe specializate în protecţia organismului faţă de infecţiile bacteriene) şi, pe de altă parte, limfocitoza (creşterea numărului limfocitelor din sânge peste cel normal), denotă clar disfuncţionalităţi interne destul de importante. Şi totuşi, astfel de stări patologice pot surveni pe diverse fonduri, putând să dispară la fel de repede cum au apărut, dar nu pot fi neapărat inductoarele manifestărilor acuzate de către dvs.
Medicul neurolog care v-a prescris redergin şi betaserc, ca şi mine, în mod iniţial, s-a gândit că aveţi o microcirculaţie sanguină deficitară, la nivelul urechii interne, şi nu numai (o astfel de microcirculaţie deficitară, cel mai adesea, stă la baza producerii unor ameţeli destul de persistente). Ţinând cont că nu aţi răspuns pozitiv la tratament, cel puţin teoretic, nu aveţi o astfel de problemă.
În acest moment, dacă puteţi, vă rog să vă descrieţi starea generală de sănătate (mă interesează să ştiu în ce circumstanţe apar manifestările neplăcute, cât durează, ce frecvenţă au şi dacă au corelaţii cu stările afective din cursul acestora). Mulţumesc!




Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Cu respect,
Nick
0
13-08-2010, ora 01:24
alexfff
Nu este medic/terapeut
alexfff
deci am observat ca aceste stari apar cand sunt foarte stresat sau la emotii puternice.am fost la un medic care avea un fel de aparat conceput de cei de la NASA, nu stiu daca ai auzit de acest aparat, sunt doar cateva in toata tara, care iti detecteaza toate bolile si dezechilibrele din organism, in urma rezultatelor mi-a spus ca am un blocaj psihic adica sunt stresat si am un deficit de minerale.mi-a dat o reteta naturala:multiminerale, rhodiolin si omega 3 care trebuie sa le iau in jur de aprox sase luni si parca deja ma simt mai bine, mai multa gimnasitca, mai putin calculator si sa nu ma mai stresez atata a mai spus doctorul.in legatura cu formula leucocitara nu stiu ce sa zic mai multi doctori mi-au spus ca n-am nimic ca ele difera de la o persoana la alta si aceste valori...ramane de vazut.mersi mult.sanatate!
0
25-08-2010, ora 20:44
gyorgyo
Nu este medic/terapeut
gyorgyo
d-le nick din cate vad aveti cunostiinte medicale poate ma ajutati si pemine, problema mea a inceput acum 4 luni cand intr-o dimineata era sa cad pe strada am simtit ca ma lasa puterile pleoapele imi cad si nu maipot respira dar nu am cazut am mers mai departe m-am sprijinit de un gard si in cele din urma am fost la spital.Au urmat analize sange inima plamani abdomen nu mi s-a gasit nimic.am ramas cu niste probleme sant tot timpu cam slabit nu pot iesi afara numai pe racoare am o intoleranta mare la caldura si dupa ce merg un pic parca ma blocheaza ceva si nu mai pot respira.cateodata am o senzatie usoara de tusa si mai rar mai elimin o expectoratie in cantitate mica galbena dar ca o bila mai dura.nu mai pot sa imi fac toate activitatiile zilnice mai am si vertij din cand in cand sper sa nu pierd serviciul.va multumesc
0
01-11-2010, ora 19:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Alex,

Îmi cer iertare pentru răspunsul tardiv.
Aparatul Scio - cel mai probabil despre el aţi relatat dvs. în posting-ul de mai sus - a fost conceput pentru NASA, el fiind folosit în şedinţele biorezonanţă, în principiu.
Nu ştiu cât de mult detectează dezechilibrele şi bolile, pentru că nu am avut niciodată oportunitatea să îl analizez, însă ştiu câteva persoane care s-au simţit foarte bine, după ce li s-a făcut un set de şedinţe de biorezonanţă, prin intermediul acestui aparat, deci, în principiu, are efecte pozitive semnalabile după un interval de timp diferit de la o persoană la alta, în funcţie de receptivitate, în principal.
Tratamentul compus din cele 3 suplimente nutritive, (cele)care vi s-au prescris - Omega 3-ul, Rhodiolinul şi Multimineralele - este foarte bun şi are capacitatea optimă să vă ajute pe multe planuri, de la cel fizic până la cel mentalo-psihic. Administraţi-vi-l aşa cum v-a fost recomandat, nu altfel!
_
În rest, vă rog să aveţi o mentalitate pozitivă, să fiţi cât mai echilibrat/cumpătat în toate şi să respectaţi piramida nutriţiei sănătoase, adică:
Alimentaţia corectă, cea ortomoleculară, presupune un consum complex de: carbohidraţi complecşi (pâine, cereale integrale, rădăcinoase, paste făinoase, etc.), legume şi fructe (mâncaţi zilnic legume şi fructe de diferite culori, pentru că acele culori denotă prezenţa unor compuşi organici vitali pentru menţinerea sănătăţii), alimente bogate în proteine (carne de peşte, de pui şi de vită, ouă, produse lactate cu conţinut scăzut de grăsimi etc.), grăsimi (de preferat grăsimi vegetale (din nuci, seminţe, cereale integrale, legume, uleiuri vegetale nerafinate - grăsimi polinesaturate şi mononesaturate (omega 3-6-9)) şi dulciuri (Îndulciţi-vă hrană cu puţină miere sau puţin zahăr nerafinat (zahăr integral de trestie). Mâncaţi dulciuri cât mai rar, pentru că ele furnizează rapid energie şi doar uneori mici cantităţi de minerale sau vitamine). Evitaţi consumul de alcool, cafea, tutun şi alte produse nesănătose! Hidrataţi-vă corespunzător (beţi minim 1, 5-2 l de apă/zi) şi faceţi sport minim 30 de minute pe zi.
.
MENŢIUNE: În ceea ce priveşte formula leucocitară, trebuie să ştiţi că neutropenia, în principal, poate fi produsă direct şi de un stres puternic, iar limfocitoza indirect, deci... Şi da, valorile diferă de la o persoană la alta, aşa cum vi s-a spus, ele fiind determinate şi de anumiţi factori de mediu ambiant, tocmai de aceea, la unele persoane, există scăderi sau măriri, fără ca ele să suferă de vreo afecţiune medicală.
Oricum ar fi, vă veţi însănătoşi :-)





Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
01-11-2010, ora 21:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Gyorgyo,

Problema dvs. de sănătate se poate rezuma la o hipersensibilitate meteorologică, printre altele, pe acest fond manifestându-se şi intoleranţa la căldură, dar şi la o problemă cu sistemul respirator inferior.
Aţi consultat vreodată un medic pneumoftiziolog?
Ştiu că am mai discutat cu dvs. Nici până în acest moment starea dvs. nu s-a ameliorat? Dacă nu, ce simptome aveţi în prezent?
Vă rog să faceţi tot posibilul să îmi răspundeţi!




Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
10-11-2010, ora 11:57
alexfff
Nu este medic/terapeut
alexfff
Mersi Nick, sanatate si toate cele bune.
0
11-11-2010, ora 09:09
gyorgyo
Nu este medic/terapeut
gyorgyo
domnule nick am consultat un medic bun de plamani a citit filmele care le-am facut si nu am nimic cred ca imi voi reveni in timp in prezent mai am unele simptome gen slabiciuni in piceoare o durere in dreapta sternului nu mare dar mai este si ce nu inteleg de ce cand din sezut daca ma aplec in fata harai in piept in acolo in dreapta e ca o vibratie iar cand sunt stresat cred ca atunci elimin expectoratie galbuie dar destul de rar.probleme mari nu cred ca am ma gandeam numai sa nu fie un inceput de astmdar medicul acela ma asigurat ca nu e vb de asa ceva.totusi cred ca totul am avut de la psihic, o oboseala cronica stres, dv ce parere aveti?
a si as mai putea descriee unele senzatii de caldura pe maini in anumite puncte doar ex langa incheieturi si unele dureri care se muta cand in spate cand in fata ca o nevralgie intercostala si radiaza si in maini si in stanga si in dreapta da rar nu foarte des.multumesc
0
19-11-2010, ora 05:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu deosebit de multă plăcere, d-rule/d-nule Alexfff. Mulţumesc pentru urări, asemenea vă doresc şi eu.
Cum vă mai simţiţi?
Toate cele bune,
Nick
0
19-11-2010, ora 05:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule/d-nule Gyorgyo,

Statusul sănătăţii dvs. este destul de bizar, să-l numesc aşa, dar nu suficient de bizar cât să nu-mi dau seama că manifestările dvs. sunt cauzate, în mare parte, de o dezechilibrare energetică - o dezechilibrare care vă afectează şi la nivel mentalo-psihic (la nivel de gândire şi sentimente / emoţii).
Nu ştiu dacă v-am mai făcut o astfel de recomandare, într-un alt topic în care activaţi, dar chiar dacă v-am făcut-o, o voi reface: Încercaţi să mergeţi la un consult la d-na profesor doctor Ana-Maria Iliescu, pentru că dânsa vă va ajuta.
_
Prof. dr. ANA-MARIA ILIESCU
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii, nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
_

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
10-01-2011, ora 18:09
SCHMIER
Nu este medic/terapeut
SCHMIER
Sunt o persoana ce se panicheaza usor, dar deja aceasta ameteala tine de 2 luni si jumatate.Am efectuat analizele de sange(de doua ori)-doar eozinofilele au fost in neregula(Nu mult insa).Am fost si la orl(am timpanul perforat de 3 ani de la o lovitura)-doctorul a precizat ca nu este de aici ameteala(o ameteala ca dupa 3 beri, mai mult confuzie, desi simt ca ma trage ceva uineori ca un magnet).Am facut si EEC-ok, emotivitate crescuta, CT-a descoperit 3 sinuzite.Simt si o slabiciune in maini si picioare, insa ameteala ma deranjeaza cel mai mult si imi vin in cap numai ganduri negre-intentionez sa fac si un RMN cerebral.Ma gandesc ca de la fisura de timpan s-a putut extinde catre creier ceva(sper ca nu), desi nu ma doare nimic.O sa mai fac doua vizite, una la orl si alta la neurologie totusi.Mai cunoaste cineva asemenea simptome?Multumesc!
0
10-01-2011, ora 22:55
gyorgyo
Nu este medic/terapeut
gyorgyo
da numai ca mult mult mai urate si de ceva vreme, totul cred ca e pe baza nervoasa odihna si alimentatie.sa sti ca daca e sa te ajute ceva controleaza alimentatia fructe multe multe dar mancate dupa carte adica dimineata pe stomacu gol niciodata dupa mese.documenteazate.eu am crezut ca nu mai scap dar sa sti ca incep sa imi revin mai ales ca am fost la zeci de doctori fara exagerare si nu imi gaseau nimic.multa bafta nu uita odihna alimentatie si fugi de stres
0
12-01-2011, ora 17:44
monatamas
Nu este medic/terapeut
monatamas
Buna ziua, ma numesc Mona am 32 de ani, sint mama a doi copii si am o problema care pare a fi pe baza psihologica.In urma cu 6 ani dupa prima nastere, am facut o depresie, pe care am tratat-o cu tratament dat de doctorita de familie, XANAX.Nu pot sa zic ca am tratat-o pt. ca dea lungul anilor revenea, dar in timp sa mai ameliorat situatia.Aveam perioade cind ma lua cu ameteala si slabiciune, perioade caretineau doua trei saptamini, dupa care asa cum aparea asa si dispareau.Anul acesta in vara am facut o criza, mi-au amortit mainile, limba, aveam calduri, imi ardeau obrajii dar nu aveam febra, simteam o presiune in timple si ceafa, nu puteam sa respir cum trebuie simteam ca nu imi pot lua aer suficient, ma simteam slabita si ametita, aveam impresia ca ma prabusesc, tremuram toata si eram foarte agitata.Am fost la spital, miau facut analize de singe, ekg, radiografie la plamani, nimic, totul era in regula.Mi sa spus ca este o criza de anxietate, dar eu stiu ca, crizele, trec, insa mie nu mia trecut(o luna) si timp de patru zile mergeam de urgenta la spital, si tot acelasi diagnostic l-am primit(pe atunci eram in SPANIA).Am slabit intr-o luna de zile de la 46 de kg. la 39 kg.Am venit in Romania, am fost la doctorita de familie, i-am aratat rezultatele analizelor, i-am descris simptomele ce le aveam, mia spus si ea acelasi lucrui, ca e anxietate.Am facut vitamine injectabil pt. ca eram foarte slabita.Mi-am revenit greu, insa am zile cind asa din senin ma ia din nou cu calduri, imi amortesc mainile, simt o presiune in ceafa, ametesc, ma simt foarte slabita si simt ca ma prabusesc, si ma simt foarte agitata.Acum de la inceputul anului miam repetat toate analizele de singe, urina, scaun, tiroida, ekg, totul este bine, dar eu tot nu ma simt bine, fac si tratament de la psihiatrie cu serlift si anxiar, dar degeaba.As dorii sa stiu si parerea d-voastra, va multumesc.
0
07-06-2011, ora 12:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!
Schmier, ameţeala, indiferent de modul de manifestare, de frecvenţa manifestării şi de intensitatea ei, este un simptom foarte comun în medicină, în sensul că este prezentă în taboul clinic al multor afecţiuni, mai ales a unor afecţiuni de natură neuro-mentalo-psiho-orl-isto-circulatorie, ca să spun aşa.
Ca şi fapt divers, însă, ameţeala, chiar şi în condiţii de totală sănătate, poată să apară în cazul persoanelor meteosensibile. Fluctuaţia presiunii atmosferice, amplitudinea termică mare şi oscilantă de la zi la zi, temperatura ridicată, cea diurnă, şi scăzută, cea nocturnă; regimul precipitaţiilor şi al curenţilor de aer - stările acestor 5 factori meteorologici, în principal - în momentul în care ating şi depăşesc pragul maxim al sensibilităţii fiecărei persoane în parte, în ceea ce priveşte suportabilitatea/toleranţa, fără doar şi poate, declanşează cel puţin producerea ameţelii şi/sau a migrenei/cefaleei, în majoritatea cazurilor; câteodată chiar şi a greţii sau a durerilor articulare.
Ameţeala dv. însoţită de confuzie POATE fi produsă de o meteosensibilitate!
_

În altă ordine de idei, analizându-vă informaţiile menţionate în mesajul dv., vă mai pot spune că:
- un timpan perforat afectează într-o oarecare măsură echilibrul organismului dv., fapt pentru care şi el poate fi implicat în mecanismul principal, secundar sau chiar terţiar care stă la baza inducerii ameţelii dv.;
- sinuzita are abilitatea să producă ameţeală, mai ales ameţeală combinată cu un oarecare grad de confuzie mentală, chiar temporo-spaţială, în unele cazuri;
- în condiţiile în care dv. aţi precizat, citez: " imi vin in cap numai ganduri negre ", ameţeala dv. poate fi psihosomatizarea unei afecţiuni de natură mentalo-psihică - condiţie medicală care implică afectarea gândirii şi a sentimentelor/emoţiilor dv., însă nu neapărat, pentru că acele gândurile pot fi produse de mintea dv. doar pe fondul panicii, a anxietăţii de moment;
- ameţeala dv. şi nu numai ameţeala, ci şi celelalte simptome neplăcute pe care le experimentaţi, pot fi prezente pe fond ipohondric, deşi se întâmplă destul de rar, într-un caz precum este al dv.
-
În concluzie, vă sugerez să consultaţi un medic neurolog!

_

Însănătoşire grabnică!
0
07-06-2011, ora 12:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!
Monatamas, aţi precizat faptul că aţi făcut şi analizele la sânge, dar nu aţi precizat care analize. Vi s-au făcut şi ionograma serică (vi s-a determinat nivelul seric al principalelor minerale din organismul dv., al magneziului, calciului, azotului, potasiului, fosforului etc.?).
Simptomatologia dv. este complexă şi combinată. Poate fi de natură neuro-endocrinologică, aşa cum este în foarte multe cazuri, pe fondul unor probleme cu tiroida, cel mai frecvent, o astfel de problemă putând să vă afecteze per ansamblu, o posibilă dereglare tiroidiană răsfângându-se asupra activităţii sistemul nervos central şi vegetativ, dar şi asupra concentraţiei şi metabolismului calciului, fosforului şi a magneziului, mai ales, de aici inducând, poate, unele crize de hipocalcemie şi hipomagneziemie.
V-aţi investigat vreodată starea tiroidei?
_

În altă ordine de idei, trebuie să ştiţi faptul că orice afecţiune fizică sau mentalo-psihică, apărută la nivel de trup, gândire sau sentimente/emoţii, are şi un substrat spiritual. În acest sens vă rog mult să faceţi tot posibilul să aveţi o comuniune cu Dumnezeu. Discutaţi cu duhovnicul dv. (dacă nu aveţi un duhovnic, faceţi-vă); spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie, şi împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; ţineţi post, chiar şi în afara posturilor mari, lunea, miercurea şi vinerea; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; mâncaţi o bucăţică de anafură, dimineaţa, pe stomacul gol, după care beţi aghiazmă mică, strict în zilele în care sunteţi curată trupeşte, şi faceţi o sfeştanie în casă.
Într-o singură expresie, apropiaţi-vă de Dumnezeu mai mult decât deja sunteţi, dacă sunteţi; pentru binele dv.!

_

Însănătoşire grabnică!
0
07-06-2011, ora 16:14
monatamas
Nu este medic/terapeut
monatamas
Buna din nou, mentionez ca am facut analize pt, tiroida, si nu am nimic din acest punct de vedere.Apoi de rugat ma rog zilnic, pot sa zic ca am o relatie constanta cu Dumnezeu, nu zic ca sint foarte credincioasa, insa cred in Dumnezeu, ma rog si in limita posibilitatilor merg la biserica(in limita posibilitatilor zic, deoarece am doi copii nu foarte mari 7 ani si respectiv 3 ani, neimpliniti inca).
0
24-06-2011, ora 04:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!
Stimată dnă Monatamas, am înţeles că aţi făcut analize pentru tiroidă, atât din primul mesaj, cât şi din al doilea, dar nu am înţeles ce analize, pentru că nu aţi precizat (vi s-au dozat hormonii, vi s-a făcut ecografie tiroidiană, vi s-a făcut scintigrafie... ce anume???). Mă rog, aproape că nu mai contează în condiţiile în care aţi precizat foarte ferm că nu aveţi nimic din acest punct de vedere.
NU mi-aţi răspuns dacă vi s-a făcut ionograma, adică dacă vi s-a determinat concentraţia serică a principalelor minerale, din sânge (magneziu, calciu, azot, potasiu, fosfor etc.)? Vă întreb şi vreau să ştiu, pentru că acele crize pe care le aveţi s-ar putea să fie produse de o hipocalcemie de moment, ca de altfel şi de o hipoglicemie şi nu numai.
În altă ordine de idei, nu este suficient să vă rugaţi pentru a avea o relaţie constantă cu Dumnezeu, ci trebuie şi să vă şi spovediţi toate păcatele la duhovnicul dv., ca să vă vindecaţi sufleteşte.
-
Reconsultaţi medicul psihiatru şi informaţi-l că medicaţia prescrisă este benefică pentru dv.
_

Numai bine vă doresc. Însănătoşire grabnică!
Cu respect,
Nick
0
24-06-2011, ora 12:44
monatamas
Nu este medic/terapeut
monatamas
Buna din nou, in legatura cu investigatiile pentru tiroida, mi sa facut analize din singe si ecografie, apoi ionograma nu mi sa facut doar analize normale din singe.In legatura cu partea spirituala, eu m-am spovedit si asa cum am mai spus ma rog in fiecare zi, bine nu pot sa sustin ca sint foarte credincioasa, insa cred si ma rog, sint totusi oameni mult mai credinciosi decit mine.Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si astept raspunsul dumneavoastra.Cu respect MONA
0
05-07-2011, ora 14:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Monatamas, mă bucur mult că v-aţi spovedit, mă bucur mult, pentru că vindecarea trupească pleacă de la suflet ♥ Dacă sufletul este sănătos, şi trupul este sau va fi, iar în condiţiile în care sufletul capătă sănătate prin spovedanie, trupul va căpăta şi el.
Investigaţiile pentru tiroidă au fost suficiente. Fucţionează normal!
Dacă nu vi s-a făcut ionograma, practic dv. nu ştiţi dacă nivelul seric al calciului, fosforului şi al magneziului, de pildă, este normal, fapt pentru care acele crize pe care le faceţi pot fi mediate şi de o hipocalcemie, ca de altfel şi de o hipomagneziemie. Vă rog, mergeţi la un laborator de analize, la Synevo, de exemplu, şi cereţi să vi se determine concentraţia din sânge a principalelor minerale, chiar şi a unor vitamine, în principal vitamina B12. Dacă se va dovedi că aveţi una sau mai multe deficienţe mineralogice, vă veţi vedea nevoită să luaţi un supliment cu calciu, magneziu şi vitamina D, un supliment precum Kalsis asociat cu AlphaD3 de 0.25 µg, eventual un complex de minerale trasoare coloidale (la foarte multe persoane apar manifestări mentalo-psihice din cauza unor deficienţe mineralogice, chiar vitaminice (avitaminoza B12 produce anxietate şi depresie, de pildă, chiar şi cea B6, iar de hipocalcemie şi hipomagneziemie nici nu mai vorbesc).
Dacă nu aveţi deficienţele menţionate, consultaţi medicul psihiatru şi aduceţi-i la cunoştinţă simptomatologia dv., o simptomatologie specifică unei tulburări de anxietate generalizată. Spuneţi-i că medicaţia primită nu-şi face efectul! Să vă reconsulte şi să vă prescrie alt tratament asociat cu omega 3, pentru hrănirea creierului.
_

Însănătoşire grabnică!
Cu iubire şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia la vârstnici
  • Stresul are un rol activ în afecțiunile dermatologice inflamatorii
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Stresul și sistemul imunitar
  • De ce apare amețeala?
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  •