duerere de cap partea stanga

03-02-2017
npynpy
Nu este medic/terapeut
npynpy
Buna ziua, de aproximativ 3 saptamani ma confrunt cu un junghi la cap pe partea stanga, care apare pe parcursul zile si dureaza o fractiune de secunda, intensitatea dureri este foarte mica, am inceput sa simt aceasta jena la aproximativ o saptamana dupa niste episoade de raceala (viroza) cu jena in gat etc, Cand am simtit prima data aceasta senzatie am luat doua zile nurofen forte 1/8h si mi-a trecut dar la o saptamana dupa ma intors iar acea viroza, care de data acesta ma tinut 5-7 zile, dupa care mi-a reaparut acele junghiuri ca sa le numesc asa (mentionez ca prima data le simteam ceva mai intens) apar mai mult la miscarile capului. Ce ar putea fi ? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
3 comentarii
0
09-02-2017, ora 13:45
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Din ce descrieti nu pare a fi ceva grav. Dar pt certitudine si pt linistea dvs mergeti la un consult de specialitate. Sanatate!
0
10-02-2017, ora 09:44
npynpy
Nu este medic/terapeut
npynpy
Intre timp am fost la medicul de familie si mi- a dat sa iau tador pentru 5 zile, desi am luat doar 5 pastile ( doua zile jumate) parca ini era tot mai rau si nu le-am mai luat. Miercuri am fost la neurologie, I-am explicat Doctorului simptomele si mi-a prescris Vimovo pentru 10 zile si in colplex de vitamina B. Sper sa-mi treaca. Deocamdata nu simt nici o schimbare
0
17-07-2017, ora 10:45
Scb
Nu este medic/terapeut
Scb
Buna ziua, as avea nevoie de sfatul unui medic, va rog.Noaptea trecuta, dupa o cearta serioasa si nervi intinsi la maxim, ca sa ma descarc am dat cativa pumni intr-un perete.In acel moment am inceput sa simt o durere in partea stanga a capului. Durerea nu era foarte acuta dar pleca din ceafa, ca un firicel si urca pana la jumatatea capului. Am luat un fasconal si m-am culcalt.De dimineata la trezire durerea era tot acolo.Nu este continua, pleaca din ceafa si urca spre tampla. Care poate fi motivul, ar trebui sa consult un medic?Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •