dupa 6 ani, nu ne mai intelegem deloc, nu mai suport agonia asta!!

11-04-2012
a2008
Nu este medic/terapeut
a2008
buna, ma numesc ana, am 26 de ani si sunt intr o relatie de 6 ani.acum 6 ani am cunoscut un barbat cu 11 ani mai mare decat mine care ma fascina, a fost dragoste la prima vedere, au urmat 3 ani de iubire foarte frumoasa, cu certuri normal, dar nu grave, ca in fiecare cuplu, , , de 3 ani de cand nu prea ii mai merge treaba, nu mai face bani ca inainte, il apuca nebuniile, ca noi doi suntem in criza, ca eu m am schimbat ca nu mai sunt ca inainte, reprosuri, f multe reprosuri, mentionez ca eu l am iertat de 2 ori ca m a inselat si pe deasupra ii plac jocurile de noroc.eu muncesc 5 zile pe sapt, eu aduc banii in casa el nu face nimic, mereu nemultumit de la mancare pana la felul in care ma exprim, am ajuns sa ne certam in fiecare zi numai din cauza lui, daca eu zic ca nu mi place ceva ce lui ii place gata incepe cearta.exemplu:el zice ca partidul 'nu stiu care' castiga alegerile, si eu ii zic nu cred ca e mic nu au sanse...il apuca o mare criza de nervi, al exempu...ma uitam la poze cu familia mea si scriam comentarii si el ma intreaba de ce razi, eu ii zic ma amuz la pozele astea, el ma intreba ce scrii si eu ii zic 'chestii de ras', a facut o mare criza de nervi ca nu i am zis in momentul ala ce scriam, adica eu trebuia sa ma opresc din scris sa i zic lui tot si dupa sa continui, si a inceput o mare cearta, am dat exemplele astea ca sa se inteleaga ca ne certam, adica el se supara din orice.., , , , , eu cred ca el are probleme cu nervii, se simte inutil, , , , nu stiu ce sa mai fac, simt ca toate visele mele se naruie, nu stiu ce sa mai fac ca sa isi revina, mentionez ca a fost mereu un om nemutumit de tot dar acum e exagerat, va rog spuneti va parerea, ce as putea sa fac???sa raman in nebunia asta sau sa plec.
2 comentarii
0
11-04-2012, ora 19:58
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Cred ca-i cauti scuze pentru a mai ramane impreuna si speri ca cineva de pe site sa te sfatuiasca sa continui asa.Eu consider ca bataia(presupun ca nu-i cazul) si inselatul nu pot fi folosite in aceeasi propozitie cu relatie de prietenie/amicitie/iubire.Personal, ii dadeam papucii de la prima escapada amoroasa si, garantat, daca a calcat si a doua oara in strachini, o va face la infinit.Nesimtirea cu care te trateaza ma face sa imi pun semne de intrebare asupra caracterului tau, nu al lui.El profita de faptul ca tu cedezi si-l ierti.Cum poate o femeie sa indure, umilinta, reprosuri, jigniri...etc...lista ar putea continua la infinit...Am o relatie de 8 ani cu sotul meu si intotdeauna am fost apreciata, inteleasa, adorata si in relatiile mele anterioare am cerut acelasi lucru.Certurile trebuie sa fie construcvtive si noi tipam unul la altul de rasuna casa, dar a doua zi ne putem privi in ochi si ne putem imbratisa.
Nu te condamn, poate mai simti ceva pt el, pt ca altfel nu inteleg de ce n-o rupi la fuga, dar pune in balanta ce-i bine si ce-i rau, cat de implinita si multumita esti de viata ta si daca totul inclina spre nemultumire, rupe-o, pana nu-i prea tarziu.
P.S NO OFENSE
0
19-04-2012, ora 17:05
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna si Hristos a Inviat!

Draga mea sfatul meu este sa nu cauti raspunsuri la intrebarile tale si solutii la problemele tale in alta parte decat la tine. Daca eu iti spun sa faci un lucru total eronat, care iti va marca viata pentru totdeauna? Recunosc ca te afli intr-o situatie foarte delicata... sunt la mijloc niste amintiri, niste ani trecuti. Pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru viata ta te sfatuiesc din suflet sa apelezi la un psiholog, impreuna cu care sa iti analizezi relatia, viata si sa redescoperi ce inseamna sa fii cu adevarat fericit. Pentru a sedintele de consiliere psihologica sa se desfasoare mai lesne, fara sa pierzi mult timp pe drumuri intra pe topexperti.ro - platforma de comunicare care ofera consiliere psihologica online. Astfel, de la tine de acasa, in cateva sedinte de terapie iti vei face lumina in viata. Multa liniste, reusita si sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul