dupa acutul sexual ma ustura mereu

15-02-2007
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
am o problema dificila ce ma indeparteaza de iubitul meu, de fiecare data dupa sex ma ustura an vagin foarte tare si urinez foarte des bineinteles cu usturime puternica, si imi apare o pata rozalie la urinare, suferinta ma tine 4 -5 zile, ce este nu inteleg, infectie urinara nu am pt ca am facut analize, astept un raspuns urgent de la medic daca se poate
4 comentarii
0
15-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
0
15-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu sunt ginecolog nici sexolog, dar incerc sa-ti dau un raspuns din punctul meu de vedere: este posibil sa fie o disproportie intre marimea penisului prietenului tau si marimea vaginului tau in sensul ca penisul este prea mare. Ca urmare, se produce in timpul actului sexual o compresie si o iritatie mecanica a uretrei tale care iti provoaca senzatia de usturime si nevoia imperioasa de a urina. Daca nu aceasta e cauza, poate tine de o anumita pozitie pe care o practicati avand ca urmare aceeasi iritatie mecanica a uretrei. Nu stiu daca te multumeste raspunsul meu! Poate ca intervine altcineva, de specialitate, care sa-ti dea niste explicatii mai competente!
0
04-03-2007, ora 00:00
g
Nu este medic/terapeut
g
buna!tot ceva in genul asta mi s a intamplat si mie.din ce am observat eu erau ca niste crapaturi ale pielii dar nu in vagin ci in fara lui. nu puteam avea contac sexual k ma durea fff tare. dupa ce mi a venit ciclul mi a trecut. am crezut k e din cauza igienei intime si mi am luat un gel de igiena intima. nu stiu dak a avut efect dar stiu k nu am mai avut probleme. n am consultat un medic. mi a trecut de la sine. am si e o intrebare: ce poate fi? de fapt poate fi ceva grav?
0
19-05-2007, ora 00:00
ela21i
Nu este medic/terapeut
ela21i
la fel si eu, s-ar putea sa ai o infectie cu candida.fa-ti un test papanicolau
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: