Dupa cauterizare

14-04-2009
Tanum
Nu este medic/terapeut
Tanum
Buna ziua,

Joia trecuta -9 aprilie- mi s-a facut cauterizare pentru o rana pentru care facusem tratament dar se extinsese. Procesul in sine nu a fost dureros, dupa cauterizare si a doua zi am stat in pat toata ziua si am dormit, iar sambata pentru ca era frumos afara am decis sa ies la o mica plimbarica. Nu m-am fortat, dar am stat destul de mult in picioare, iar pe seara am inceput sa am o sangerare destul de abundenta. M-am cam speriat, dar a doua zi nu am mai avut nimica. Acuma, dupa un efort mai mare am o mica durere si o scurgere desi clara e mai abundenta. Doctorita care mi-a facut cauterizarea nu mi-a dat nici un tratament, nici nu mi-a spus ca nu am voie sa fac efort, sau altele- doar ca sa revin miercurea viitoare pentru a-mi citi niste analize. Desi am tot citit pe forumuri, din cate am inteles este normal sa am scurgeri pentru ca se elimina crusta, ce nu am gasit pe forumuri si ma intereseaza este o alimentatie recomandata in cazut de fata (imediat dupa cauterizare aveam o pofta nebuna de carne, ficat si fructe, dar mai putin pentru alimente). As dori sa intampin orice complicatii si sa-mi fortic organismul pentru o vindecare cat mai rapida, de aceea cer sfatul unui specialist pentru un regim alimentar adecvat.
Va multumesc.
3 comentarii
0
14-04-2009, ora 17:47
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
nu prea este normal sa sangeri asa de mult in urma caderii crustelor, am suferit si eu o astfel de cauterizare, iar la 15 min dupa aceasta, am avut o hemoragie imensa din cauza ca imediat dupa ce m-am ridicat din pat mi-au cazut toate crustele deodata si am suferit interventia din nou in aceeasi zi.Nu este normal sa ti se intample asta, trebuioa sa mergi imediat la medicul care ti-a faxut interventia.De un tratament nu era nevoie dar nu e bine sa pierzi atata sange si te rog sa mergi cat mai curand la medic. MULTA SANATATE.
0
16-04-2009, ora 22:25
cineva_eu
Nu este medic/terapeut
cineva_eu
Buna eu am facut o cauterizare pe data de 14 cand ai trimis mesajul, am depus si eu efort ca merg la servici si am stat in picioare dar nu am sangerat.Nu am dureri si tre sa ma duc de 2 ori pe sapt la pansat O sa mi se dea niste ovule Analiza de care ti a zis este biopsia facuta la cauterizare, mie mi-o da peste o luna.Mi s a zis ca nu tb sa depun efort si ca nu am voie sa stau prea mult pe fund Eu sunt cam inconstienta uneori ca vad ca ma simt bn si n am nimic si nu stau in pat mai depun si efort mergand mult.In schimb mi-e putin greata dupa fiecare masa, nu stiu motivul Iau si anticoncetionale dar prima luna nu am avut greturi.Sange mi s-a zis ca o sa pierd putin la 15 16 zile de la interventie ca atunci cade crusta.Poate depinde de organism Scurgeri am si eu Un lichid fara miros fara culoare nu e ca scurgerea obisnuita, daca depun efort e mai abundent.Depinde de fiecare medic Nu stiu de ce nu te a chemat la pansat Ca acolo ai bagat un pansament presupun de la interventie ce tb schimbat La mn asa e Contact sexual categoric nu am voie 6 sapt Mie mi a facut anestezie totala si nu stiu ce s-a intamplat la interventie mi s-a facut ERAD poate la tine a fost prin taiere nu stiu.Oricum erau fete care au trecut printr o durere mare acolo ca nu au facut anestezie.
0
20-10-2009, ora 20:37
_Anka_
Nu este medic/terapeut
_Anka_
Eu am facut o cauterizare pe 29 septembrie...si a cam durut. Nu mi s-a facut nici un fel de anestezie cu totul ca am cerut. Iar doctorita nu mia zis nimic ca trebuie sa fiu pansata, sau ovule, nu mia dat absolut nimic, mi-a zis doar 2 luni sa nu am contact sexual si peste o luna si 10 zile sa vin la control.. La la inceput a fost o secretie foooarte abundenta fara culoare sau miros, iar dupa usoare sangerari si secretia foarte maronie. S-a mai intaplat sa simt ca un fel de intepaturi...ca la cauterizare si nu stiu daca e tocmai bine. Am avut cateva contacte sexuale dar fara nici un fel de penetrare, sper sa nu fi facut nici o prostie, ca nu mai vreau inca o cauterizare..:((...
Astept va rog un raspuns. Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.