dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat

25-12-2008
aslaszlo
Nu este medic/terapeut
aslaszlo
Am avut acum 2 saptamani 16 diarei apoase timp de 6 zile. La medic mi-a dat Ercefuryl. Nu mai am diarei, dar ma umflu din nimic. Mananc de 2 saptamani doar morcovi fierti, branza de vaci, supa de legume cu piept de pui, beau ceai de sunatoare. Ca medicamente iau Eutirox (am hipotiroidie si 2 noduli crescuti), 1/2 Sintrom (am tromboflebita profunda si arterita, INR este 1, 41), am steatoza la ficat (TGP=33, 60, TGO=44, 60), am fibrom uterin de 12 cm, nu mai pot manca mai nimic caci tot timpul imi vine sa vomit, ametesc, am o stare generala de slabiciune si simt o umflatura in partea stanga, ca si cum e ceva permanent acolo, care ma apasa si ma deranjeaza si ma umflu, ca o minge chiar si daca beau doar ceai. Am chemat salvarea cu 3 zile in urma pentru ca am scuipat sange, am avut diaree care s-a dovedit a fi sange si doctorul de la salvare mi-a spus ca poate fi cancer. Va dati seama, cand a auzit copilul meu asa ceva cum s-a simtit si cum a reactionat, pentru ca cu 5 ani in urma i-a murit tatal, la doar 48 de ani de tumoare la ficat. Inghit foarte greu, gatul imi e umflat, am un ganglion mare crescut pe dinauntru, ma simt foarte slabita, obosesc foarte repede si nu mai am nici un pic de vlaga. Stiti vreun tratament naturist, vreun medic naturist care poate vindeca ce am eu? Nu vreau sa mor. Vreau sa il vad pe copilul meu bine, linistit, mai bucuros ca are 24 de ani si sufera cumplit. Iar eu am doar 51 de ani si imi doresc enorm sa ma bucur de viata ani multi. Dar cum?.
5 comentarii
0
25-12-2008, ora 14:24
Theresa
Nu este medic/terapeut
Theresa
Bine v.am gasit ! si La Multi Ani! As vrea din tot sufletul sa va indic medicamentul potrivit pentru suferintele dumneavoastra dar nu stiu in ce masura v.as putea fi de folos.Am auzit ca tratamentul cu NAPRASNIC face adevarate minuni dar in acelasi timp pacea interiora si linistea sufleteasca grabesc insanatosirea. Interesati.va de NAPRASNIC la un medic specialist homeopat.Va doresc multa tarie ndejde si speranta infruntand cu destoinicie boala si insanatosire grabnica.
0
30-12-2008, ora 22:54
geooo
Nu este medic/terapeut
geooo
buna. nas vrea sa par offtopic sau sa iau in deradere sau chestii... zic eu ca n-ar strica niste vizite la biserica, adica vreau sa zic ca dumnezeu ii in toate si poate sa-ti faca si tie minuni sa scapi de ce ai. Sa aveti un an nou fericit si ferit de necazuri!!
0
06-01-2009, ora 13:45
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
.Buna ziua!As dori sa imi raspunde-ti si mie la problema mea daca se poate.Acum 2 saptamani am avut o "enterocolita"daca pot spune asa, aveam greata nu mancam nimic, apa sau ceaiul vomitam, scaune moi.am fost la medicul de fam.mi-am facut analizele la sange, scaun, si urina, toate au iesit bune.Mi-am facut si o ecografie abdominala in afara de un chist de 4 mm nu am nimic, medicul mi-a recomandat Ercefuryl, am luat timp de 4 zile si le-am intrerupt deoarece le vomitam.Nu am mai rezistat si am chemat salvarea si m-a internat de urgenta la Victor Babes am stat 5 zile mi-am repetat analizele si acolo mi-au gasit o infectie urinara, am continuat un tratament cu norfloxacina, am inceput sa mananc cat de cat dar nu cu prea multa pofta asa cum mancam eu inainte.Problema este ca nu stiu ce sa fac cu scaunele moi care in ele se mai afla si mucus cu sange, am sunat doctora si mi-a spus sa iau ciprofloxacin si hermozon ca dansa ar crede ca e vorba de hemoroizi.Am luat ciprofloxacin, 4 zile am avut scaune "bunicele", acum iar sunt cu mucus si sange ce sa mai fac va rog sa-mi raspunde-ti.Hemorzon nu am incercat ca nu prea as crede sa fie vorba de hemoroizi.Nici medicul de familie nu stie ce sa mai creada si nici doctora care m-a externat.Incotro sa o iau? Va doresc numai bine!
0
06-01-2009, ora 16:07
aslaszlo
Nu este medic/terapeut
aslaszlo
pentru miha87
du-te la un gastroenterolog (policlinica particulara) sau cere trimitere la dr. Constantinescu la spit. de urgenta din Bucuresti, sau la Proctoclinic sa iti faca irigografie sau colonoscopie cu anestezie. Asa vei sti daca sunt hemoroizii sau polipi sau altceva.
Multa bafta si sanatate. In cearca si la Stelian Fulga de pe Mihai Bravu. Face minuni cu tratamentele sale miraculoase.
Astept vesti.
0
09-01-2009, ora 19:29
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Multumesc pentru sfat. Am fost la spitalul Universitar, am fost trimisa de catre medicul de familie la gastrointerologie, si marti sunt programata pentru colonoscopie, va tin la curent.Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar balonările?
  • Diareea bebelușului
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Diareea cronică
  •