dupa prima sedinta la solar m-am trezit umflata la fata.. am continuat cu sedintele si mi este rau | Forumul Medical ROmedic

dupa prima sedinta la solar m-am trezit umflata la fata.. am continuat cu sedintele si mi este rau

01-06-2007
andreiutza
Nu este medic/terapeut
andreiutza
am 20 de ani si am facut o mare prostie. am fost la solar si dupa prima sedinta m-am trezit umflata la fata, dar totusi am continuat cu sedintele! dupa care am inceput sa ma umflu tot mai rau! am renuntat! dar am vazut ca incep sa ma ingras, nu ma mai incapeau hainele dupa o zi pe alta(pe cuvant), stare de oboseala ingrozitoare, ma sufocam plus stare de nervozitate! stiam ca de mica aveam o hipotiroidie dar nu m'a deranjat niciodata! aveam 1.69 si 50.dupa care am fost si mi'am facut analizele!ANTI-TPO MI'A IESIT 329.2, T3 1.76, T4 75.28, TSH 1.41!Nu mai pot! toata viata am fost preocupata sa nu pun un gram pe mine si credeti'ma ca sunt foarte predispusa la ingrasat! nu mananc si vad ca ma ingras pe zi ce trece! intr-o luna am pus 9 kg!! mi-e scarba de mine si am crize de nervi si foarte multe tentative de sinucidere! nu stiu cat sunt de constienta de sanatatea mea..dar cel mai mult ma intereseaza sa nu ma ingras! exista medicamente care sa ma faca sa nu ma mai ingras? sau sa revin la normal! va rog frumos ajutati'ma..! va multumesc!!
2 comentarii
0
02-06-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
tot ce pot spune ca si persoana neavizata este sa te feresti sa pici in aceasta groaza obsesie sa nu te ingrasai pt ca in cele din urma exact asta se va intampla.Pastile minune nu exista asa ca ia-ti acest gand si cauta solutii de slabit si de mentinere cat mai naturale.In nici un caz nu te infometa pt ca nu vei slabi deloc ci mai tare te vei ingrasa.Mergi la sala.mult sport.fii o persoana activa.mananca multe fructe, legume, cereale, si mancare cat mai putin procesata chimic...hidrateaza-te si deaseamenea poti folosi suplimente nutritive care ajuta la arderea grasimilor(ex:l-carnitina, crom, etc ) Si nu in ultimul rand cel mai important lucru este sa te accepti asa cum esti tu.chia daca esti putin mai plinuta sau te ingrasi mai repede.asa esti tu.si cine te place te place pt ceea ce esti...crede-ma, NU te lasa indusa in eroare de "perfectiunea" fotomodelelor si a manechinelor...caci crede-ma si ele au mari probleme si nu au o viata perfecta nici pe departe.ACCEPTATE ASA CUM ESTI TU!!!
0
15-08-2007, ora 00:00
liv123
Nu este medic/terapeut
liv123
nu inteleg ce legatura are solarul cu ingrasatul..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nicio legătură cauzală definitivă între bronzarea la solar È™i melanomul malign?
  •