Durere abdominala

07-07-2011
adrianno
Nu este medic/terapeut
adrianno
Am o durere in partea stanga a abdomenului sub coaste. Nu e puternica si apare de obicei dupa ce mananc. Am postat aici deoarece vreau sa stiu daca nu cumva e de la medicamentele pe care le-am luat in ultimele 6 luni. Acestea sunt: Rispen, Anxiar, Sanval, Venlafaxine, Eglonyl si Mirzaten. Au acestea vreo legatura cu durerea? Nu am mai avut astfel de durere inainte sa iau medicamentele astea.
5 comentarii
0
07-07-2011, ora 22:21
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Mergi la un medic gastro-enterolog..
0
08-07-2011, ora 11:57
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Are dreptate FLOARE ALBASTRA mergi la gastroenterolog, o parte din medicamentele pe care le iei tu le cunosc f bn si nu dau astfel de reactii, si eu sunt sub administrarea lor, posibil sa fie ceva un pui de gastrita, ar fi bn sa incerci sa treci pe o dieta lejera pana ajungi la medic
0
09-07-2011, ora 12:38
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Ar putea fi si de la splina sau de la pancreas, de la acesta din urma daca faci cumva excese alimentare. Si eu am avut astfel de dureri iarna trecuta, tot in partea stanga abdominala, tot dupa ce mancam, mai ales carne sau produse din carne. Si eu iau Rispen, dar nu cred sa fie acest medicament de vina. Mie mi-au disparut aceste dureri surde, daca la tine totusi persista du-te la un medic internist.
0
09-07-2011, ora 16:08
adrianno
Nu este medic/terapeut
adrianno
Multumesc pentru raspunsuri. Oricum nu ma doare tot timpul dupa ce mananc, chiar vreo luna nu am mai avut dureri si doar acum 2 zile iar m-a durut, in orice caz nu cred ca e ceva grav. Mi-era sa nu fie ceva la pancreas dar din cate am citit pe net durerile sunt foarte puternice iar la mine nu e asa.
0
09-07-2011, ora 20:30
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Bolile pancreatice au un tablou zgomotos (si la propriu si la figurat)...nu cred ca e pancreasul. E probabil stomacul care poate radia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •