Durere abdominala si in final nu stiu ce am.

05-04-2018
Anatud
Nu este medic/terapeut
Anatud
Traiesc de peste 6 luni un calvar cu stomacul meu. Am 19 ani si din vara am avut niste dureri oribile la stomac, am stat cu ele 2 luni, am fost la spital am facut analize la sânge și totul în regulă. Am fost la un medic de specialitate care mi-a dat sa iau multe pastile ( cam 6 pe zi timp de 30 zile) si sa fac analiza de helicobacter. După cele 30 de zile am facut analiza, era pozitiva si doctorul acesta mi-a dat un tratament si mai dur după care am suferit. Nu mai puteam mânca, făceam scaune negre sau nedigerate... Am terminat tratamentul, am facut analize la sânge care iar au iesit bine, dar imi este frica...odata la nu stiu cand mai am dureri care ma scoala din somn însoțite de diaree, în ultima săptămână am dureri in stanga si in dreapta abdomenului... imi esti frica, din ce citesc pe internet numai semne de cancer sunt acestea, iar părinții mei nu vor sa audă nicicum de o posibilă boală... doctorii nu s-au ocupat de mine, iar eu nu mai stiu ce sa fac.
3 comentarii
0
05-04-2018, ora 19:14
Andrei0507
Nu este medic/terapeut
Andrei0507
Par simptome de gastrita si tinand cont ca ai avut Helicobacter care este o bacterie ce provoaca gastrita/ulcer, e posibil sa-ti fi lasat si tie ceva prin stomac.

Iti recomand sa faci o endoscopie digestiva superioara ca sa stii sigur.

In orice caz, nu e cancer! Nu te speria degeaba, esti muuult prea tanar/a pentru asa ceva.

Citeste postul meu sa vezi prin ce am trecut si eu. Si eu am crezut mult timp ca am ceva grav si desi inca nu am descoperit cauza simptomelor mele, sunt sigur ca nu este ceva grav.

Il gasesti aici: http://www.romedic.ro/forum/balonari-dureri-abdominale-stari-de-panica-107027

P.S. - Helicobacterul poate lasa simptome chiar si dupa eradicare. Daca zici ca te simti mai bine in ultima perioada, e posibil sa fie chiar de la Helicobacter si sa iti treaca intr-un final de tot.
0
05-04-2018, ora 20:13
Anatud
Nu este medic/terapeut
Anatud
La analizele la sânge mi-a iesit ca nu mai an helicobacter în sânge, deci nu stiu daca mai e in stomac. După tot calvarul asta nu am mai fumat si sunt putin speriată ca bunicul meu a murit din cancer la sistemul digestiv...mersi mult, m-ai mai linistit.
0
01-07-2019, ora 22:57
Anatud
Nu este medic/terapeut
Anatud
Am scăpat cu bine de problemele gastrointestinale. Am fost la o clinica din București. Acolo au constatat ca avea o gastrită ușoară și mucoasa gastrica subțiată. Simtomele erau alimentate de stresul meu in acea perioada. In prezent nu mai mananc Fast food, in orice caz așa e mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.