Durere alternanta a dintilor

16-07-2018
astrid123
Nu este medic/terapeut
astrid123
Buna! Am sa incep prin a spune ca am avut in iarna probleme cu sinuzita si dupa lungi tratamente, am reusit sa scap. Dupa au inceput problemele cu dintii. M-am programat de urgenta la dentist deoarece ma durea o masea atat de tare incat nu puteam dormi sau vorbi. Maseaua a fost afectata si dupa o interventie pe canale si o plomba definitiva, am crezut ca am scspat. Am o dantura pretentioasa, fac carii des si in general cariile se formeaza intre dinti, afectandu-i pe amandoi. Acum o saptamanazile au inceput seara, dureriile de dinti. Nu pot numi un anumit dinte, deoarece durerea alterneaza, cand pe partea stanga, cand pe partea dreapta, cand sus, cand jos. Imi creste o masea de minte si i-am spus dentistului meu, care tinde sa creada ca durerea venea de la o masea din partea stanga sus, care era destul de afectata. Am destule carii si urmeaza sa mi le rezolv, insa speram ca dupa ultima p0lomba voi scapa de dureriile nocturne. Prima zi a fost o0k, insa urmatoarea seara, pe la ora 12 au inceput durerile. Nu erau dureri intense insa e cumva ca o sacaiala, ba la cele 2 masele plombate, ba la alti dinti, durerea cea mai mare canalizandu-se la o masea din partea de jos, stanga, unde stiu de ceva timp ca am o carie. A doua zi au reaparut durerile. Intensitatea lor e scazuta, insa e enervanta. Seara durerea cea mai intensa s-a canalizat la dintii din fata, din partea inferioara. Nu stiu daca are legatura cu cariile sau cu o lucrare prost facuta sau cu sinuzita dar sunt destul de alarmata.
Multumesc!
1 comentarii
0
16-07-2018, ora 06:13
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Situatia dumeavoastra necesita diagnostic diferential intre afectiunile dentare, situatie care se poate aborda in cabinet, dupa control si radiografii de detaliu. Asa ca este indicat sa continuati tratamentul la medicul dentist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •