Durere articulații mana stângă.

15-08-2018
Marius041
Nu este medic/terapeut
Marius041
Salut. Numele meu este Marius, am 26 ani, 1, 90 m înălțime, 78 kg. De mai bine de o luna am probleme cu mana stângă și anume articulațiile. De multe ori durerea pleacă din umăr de sus, radiază pe os și se lasă până în degetele de la mâini. Încheieturile nu sunt umflate sau roșii. Nu mă doare la atingere. Durerea persista in orice moment. Am fost la.reumatolog și mi-a indicat sa fac un rmn la articulații și cervicală. Analize la sânge am făcut, modificări mari nu sunt decât proteina c este 6( maximul era 5 după foaie de analize ). Urmează să fac rmn.urile să vedem dacă se vede ceva. Daca a mai pățit cineva așa și poate să mă ajute cu un sfat/ îndrumare as fi recunoscător. Chiar daca mă dor articulațiile durerea persista și pe os, de multe ori degetul mic îl simt amorțit. O singura chestie am observat, daca stau cu mana ridicata, sau tastez la telefon/ calculator, durerea se ameliorează sau dispare de tot. Când tin mana pe lângă mine și merg mor de durere. Mai mă și înțeapă oasele, nici eu numai știu ce să fac. Am băut o săptămână aflamil și m-a lăsat, cum am terminat pastilele durerile au apărut iar. Va mulțumesc pentru timpul acordat !
9 comentarii
0
16-08-2018, ora 08:42
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Trebuie diferentiat un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala), de competenta neurochirurgului, de o maladie inflamatorie, de competenta reumatologului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
16-08-2018, ora 09:11
Marius041
Nu este medic/terapeut
Marius041
Mulțumesc domnul doctor pentru răspuns. Eu as mai avea o problema, îmi amorteste și urechea stângă și simt că nu îmi bate inima bine. Am fost la cardiolog și mi.au spus că nu am nici.o problema. Ar avea legătură inima cu amorțeală urechii stângi ?
0
21-08-2018, ora 11:24
Marius041
Nu este medic/terapeut
Marius041
Deci nu știu ce să mai fac. Doctorul de la reumatologie mi.a dat să fac rmn la articulaţii sacroiliace. Pe mine mă doare mana stanga, din umăr până în degetele mă junghie. Nu înțeleg ce legătură are bazinul cu mana stângă...nici doctorul nu mi.a explicat, nu știu ce să fac. De o lună și ceva am durerea asta de mana.
0
21-08-2018, ora 12:09
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Ati fost la neurochirurg, asa cum v-am sfatuit?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
21-08-2018, ora 18:12
Marius041
Nu este medic/terapeut
Marius041
Nu am avut când sa mă duc din cauza serviciului. Prima oara m-am dus la cardiolog, m-am gândit că durerea provine de acolo, pe urmă la reumatologie, asta până să vorbesc cu dumneavoastră. Nu îmi ajung banii sa fac rmn cervical și rmn articulații sacroliece. Nu știu ce să fac.
0
08-09-2018, ora 15:45
Marius041
Nu este medic/terapeut
Marius041
In urma unor analize la sânge ( cele uzuale + urina, mai mult nu mi-au făcut ) a rezultat că sunt bune, nici-o modificare. Dar am făcut niște radiografii în spital la mâini (nici-o modificare), la gat și coloana, unde am fost și internat și a rezultat următorul diagnostic : "Nevralgie cervicobranhiala vertebrala lumbago cronic vertebral spina bifidă la s1. Spondiloza cervicala și lombara coxa valga bilateral". Întrebare că doctorul nu m-a lămurit suficient: Din cauza asta sa am dureri la mâini ? Durere la încheieturi, umeri, pe os, pe degete ? Și carnea îmi arde pe mine, așa simt. E posibil sa fie ceva autoimun? Cum ar fi lupus ? Mă gândesc că trebuia să îmi iasă la sânge ceva modificat nu ? Mi-a dat trimitere sa fac recuperări și să beau antiinflamator. Cât timp am fost internat mi-au făcut niște injecții și atât.
0
11-09-2018, ora 22:21
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Va sfatuisem sa apelati la neurochirurg, pentru suspiciunea de sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Se pare ca aceasta suspiciune s-a confirmat.
Prin urmare, sfatul ramane acelasi: consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
11-09-2018, ora 23:03
Marius041
Nu este medic/terapeut
Marius041
Domnul doctor va mulțumesc că mi-ați răspuns. Acum întrebarea mea ce nu mă liniștește, de la cervicală să mă doară doar articulațiile și degetele ? Momentan nu pot sa ajung la neurochirurg.. O să fac tot posibilul sa ajung săptămână viitoare. Doar în repaus am dureri, in timp ce muncesc e totul ok, durerile dispar.
0
14-09-2018, ora 17:02
Marianaizv
Nu este medic/terapeut
Marianaizv
Buna ziua.de ceva timp am dureri la mana deapta dar de recent le am atat de puternice ca nu pot nici dormi iar in timpul junghiurilor ce le primesc imi provoaca stari de voma.ma dor atat de tare degetele in special cel mare.dimineata le simt grele...recent am fost la un cabinet de ortopedie si am facut radiografii la care au rezultat cate 5-6 cioculete pe deget...doctorul ma sfatuit sa merg spre chirurgie plastica.va rog mult sfatuiti-ma.sunt ajunsa la disperare de dureri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: