durere care nu cedeaza

29-07-2016
ana909
Nu este medic/terapeut
ana909
Buna sera. Sper sa ma poata ajuta cineva cu o parere. In urma cu aproape 2luni a aparut o durere la masea, partea stanga, dentistul mi-a plombat o masea si omorat nervul, _ durera a continuat, am apelat la alt dentist care mi-a plombat o alta masea (ultima cariata) dar nici o imbunatatire... Am ajuns la orl unde mi-a spus ca am dopuri de ceara, inceput de otita si deviate usoara de sept, am luat tratamet dar nimic...am mers din nou si mi-a dat alt tratament la fel de nefolositor, nu isi da seama ce poate fi.
Am luat in acest timp tratamente peste tratamente, de la cele mai banale pastile impotriava durerii, la antibiotice, picaturi, leacuri babesti etc.
Nu stiu unde sa apelez, nimeni nu imi poate spune ce am sau sa ma indrumeze.
Ps: durerea apare din senin, doare mai tare la apasare puternica, durerea iradiaza in tot maxilarul, se muta de la o parte la alta si trece in 2-3 ore, dar reapare zilnic sau la interval de cateva zile. :(
1 comentarii
0
30-07-2016, ora 09:35
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata, Ana!
iti sugarez sa faci o radiografie mica, localizata pe dintii de pe aceea parte stanga si sa vii la un consult impreuna cu ea ca sa vedem daca durerile tale sunt de cauza dentara sau nu.Macar asa eliminam varianta de cauza dentara.Imi poti trimite radiografiile si pe mail. Astept radiografiiile pentru a-ti putea spune mai multe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •