Durere care nu mai trece in zona lombara

15-07-2017
Sportislife
Nu este medic/terapeut
Sportislife
Buna seara ! Am o durere de spate de mai mult timp.acum cam 5-6 luni am căzut pe spate la fotbal și am simțit o durere care m-a făcut sa ies de pe teren abia msicandu-ma.dupa ce mi-am revenit după câteva ore am avut antrenament la fotbal a 2-a zis și am realizat ca ma doare deasupra fundului când alerg(uneori durerea coborând puțin pe picior ) dar ma doare doar când alerg nu și când stau , am mers la medic și mi s-a făcut radiografie pe care am urmărit-o cu medicul și mi-a spus ca nu se vede nimic deci el zice ca am o contractura musculară lombara ! Mi s-a dat o crema și niște pastile, după care durerea nu Dispărea! Am mers la medicul de familie și am promit trimitere la fizioterapie unde mi s-a făcut o examinare și mi s-a dat prima oară 2 proceduri curenți și ultrasunete ! Am terminat, am stat și o perioada de o luna neavând voie sa merg la antrenamente la club după care am reînceput și iar m-a luat durerea după o perioada scurta ! Iar am fost la medic am primit trimitere am mers la fizioterapie și mi s-au dat 5 proceduri (curenți, ultrasunete, kinetoterapie, masaj, și parca laser )
Le-am efectuat si am reînceput antrenamentele dar iar ma doare si nu știu ce sa mai fac ! Îmi fac griji deoarece îmi doresc sa ajung fotbalist si mereu trag tare dar as da orice sa scap de aceasta accidentare ! Va rog dacă știți ce ar putea fii sa-mi răspundeți !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK