durere col.sacrala

20-11-2010
robertuta
Nu este medic/terapeut
robertuta
Va rog frumos sa imi raspunda cineva daca se poate ce analize tre sa fac pt. a imi stabili un diagnostic. Problema mea este ca de cate ori fac miscari de genul spalat pe jos cu mopul, stat mult in picioare la bucatarie, dat cu matura deci mai pe scurt, treburi casnice gospodaresti, incepe o durere destul de tare in zona coloanei sacrale, pana la anus, asa de tare doare ca trebuie sa ma opresc din orice lucru si sa stau intinsa la pe pat.
Va rog sa imi spuneti oare are legatura cu ginecologia, mentionez ca am avut de ceva vreme infectie urinara.Mentionez ca ma doare doar cand fac miscare, doar cand lucrez acasa. Le servici sunt secretara si stau numai pe scaun.Va multumesc.
1 comentarii
0
20-11-2010, ora 12:34
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este vorba mai curand de o problema vertebrala lombara, de tip sindrom compresiv (hernie de disc sau stenoza canalului lombar).
In functie de sex, varsta, greutate, ocupatie, sporturi, antecedente, dar mai ales de examenul neurochirurgical, atitudinea este fie catre interventie chirurgicala, fie catre tratament conservator (kinetoterapie, adica gimnastica medicala specifica coloanei lombare).
Prin urmare, consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.