Durere de cap-tratament Cipralex

13-01-2018
Tomit
Nu este medic/terapeut
Tomit
Buna seara.De câteva zile fac tratament cu Cipralex si Anxiar si am o durere de cap cumplita, ce pot sa iau sa-mi treaca?Am interes ca aspirina si ibuprofenul nu sunt indicate.Multumesc.
4 comentarii
0
14-01-2018, ora 10:51
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna ziua
Cred ca cel mai indicat ar fi sa contactati medicul care v-a prescris acest tratament, pentru ca doar el poate monitoriza efectele si recomanda medicatie care sa nu interfereze negativ cu cea curenta. In afara de medicamente, puteti incerca terapii de relaxare (aromaterapie, ex. de respiratie, odihna, plimbari, muzica, reducerea stimulilor etc) care pot sa fie benefice,
Mult succes!
0
14-01-2018, ora 11:14
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna dimineata! Retraiti mental amintirile legate de momente fericite din viata d-voastra care au o incarcatura emotionala deosebita si asa cum a subliniat si colega mea discutati cu medicul care v-a prescris medicamentele. Sanatate!
0
14-01-2018, ora 13:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca e efect secundar de la Cipralex, ar trebui sa treaca in 2-4 saptamani. Cititi prospectul.
1
14-01-2018, ora 16:04
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Ca și colegele mele vă recomand să luați legătura cu medicul ce v-a prescris tratamentul. Durerea de cap poate avea și alte cauze, de aceea e bine să discutați cu el să vă recomande ori alt medicament, ori să umble la doze, dacă durerea de cap are legătură cu medicația, ori să vă recomande pentru durerea de cap ceva ce nu are interacțiune cu ce luați acum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: