Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului

30-10-2013
HADASSA72
Nu este medic/terapeut
HADASSA72
Buna ziua, poate cineva sa imi raspunda la o intrebare?Am scos nervul de la un dinte si dupa 6 zile a inceput sa ma doara dintele.durerea este insuportabila daca mananc pe dinte si suportabila dar sacaitoare tot timpul.Doctorul nu mi a facut opturatia de canal dupa 6 zile mi a pus doar un pansament si ceva plomba spunandu mi sa revin peste 7 zile ca ar gtrebui sa cedeze durerea si atunci imi face opturatia de canal.Intre timp pot lua nurofen.Doctorul nu isi poate explica de unde vine durerea deoarece am facut radiografie inainte de scoaterea nervului si radacina este buna.
De la ce este durerea ? si ce ma nelinisteste este ca dupa ce voi face opturatia de canal dintele va fi pilit si urmeaza sa fie imbracat, oare ma doare si sub lucrare ?cat timp ar trebui sa ma astept ca apoi sa fac lucrarea ?
Multumesc si sper sa primesc un rspuns cat mai urgent.
1 comentarii
0
31-10-2013, ora 14:31
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu sunt medic, insa iti pot impartasi experienta mea, intrucat am si eu trei molari pentru care am fost nevoita sa omor nervul.

La niciunul nu am avut niciun fel de probleme, dureri odata cu scoaterea nervului. Nici macar un minut.

Sper totusi sa iti raspunda si un medic dentist intrucat fiecare persoana e diferita si poate reactiona diferit ma gandesc..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •