Durere de masea

06-04-2013
gehaste
Nu este medic/terapeut
gehaste
Buna ziua.
Acum vreo 4 zile, marti, m-am hotarat sa ma duc la dentist.Nu aveam nicio durere dar stiam ca am cativa dinti in neregula asa ca m-am hotarat sa fac in sfarsit vizita sa rezolv problemele cu dintii, mai exact o carie si o plomba sparta.
Am facut radiografie, a inceput sa lucreze la carie, anestezie, mi-a scos nervul si mi-a pus un 'pansament'.Dupa ce a trecut efectul anesteziei a inceput sa ma doara, am luat un nurofen forte pe care-l aveam prin casa, a trecut durerea.
Joi m-am dus iar.Mi-a scos pansamentul, mi-a mai curatat canalele oleaca, bagat niste chestii prin canale si mi-a pus o pasta.De atunci ma doare oribil.Am luat ketonal joi la amiaza ca nu mai puteam si nurofenul nu mai avea efect, a trecut.A urmat o seara cu putin somn din cauza durerii.Am evitat sa iau ketonal iar ca stiu ca nu e bine sa iau multe, am rabdat cu durerea pana joi seara.Am luat joi seara un nurofen ca nu mai suportam si inainte sa ma culc un ketonal, am dormit ok pana pe la 7 dimineata cand iar m-a luat durerea.Am rabdat pana pe la 9, am luat iar ketonal si am adormit vreo o ora jumatate numai ca sa ma trezesc si sa fie iar durerea cumplita.Banuiesc ca asa cum a incetat si nurofen forte sa-si faca efectul, asa a incetat si ketonalul(duo-150mg).

A se nota ca este putin umflata 'maseaua'.Nu foarte insa este.
Problema este ca eu weekend-ul asta nu sunt in preajma dentistului, sunt in alt oras pana luni dimineata.Chiar daca nu eram nu cred ca lucra in weekend.Am programare miercuri insa sunt destul de sigur ca luni la prima ora ma prezint la stomatolog, nu stau sa mai rabd inca 2 zile de durere.

Ce este de facut si care ar putea fi problema ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Dacă mănânci dulciuri faci carii
  • Cariile de biberon
  • Respirația pe gură în timpul somnului ar putea crește riscul apariției cariilor dentare
  • Nanoparticulele pot ajuta la spargerea plăcii bacteriene și la prevenirea cariilor
  • Cariile de colet
  • Tehnica imagistică ce permite depistarea precoce a cariilor dentare
  • Vaccinul pentru prevenirea cariilor dentare
  • Pasta de dinți cu peptide pentru reducerea cariilor
  • O peptidă bioactivă poate ajuta la tratarea cariilor dentare
  •