durere de masea

14-06-2013
danutza01
Nu este medic/terapeut
danutza01
buna ziua, am nevoie de un sfat.in urma cu 2 luni a inceput sa am o durere de masea, maseaua era putin cariata, am fost la dentist unde mi-a facut o obturatie de canal pt ca era putin umflata, spunandu-mi sa revin dupa doua sapt pt o noua obturatie, nu am mai fost deoarece am fost plecata din tara, acum au inceput iar durerile, a inceput din nou sa se umfle si ma doare cu tot cu ureche, credeti ca extirparea maselei ar fi o solutie?nu mai am rabdare pt tratamente si dureri insuportabile, avand in vedere ca nu mai am alte carii ma gandesc sa o scot si sa scap urmand cu timpul sa fac un implant.credeti ca as proceda bine?
3 comentarii
0
14-06-2013, ora 11:50
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
nu extrageti dintele daca poate fi tratat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si nu ar trebui sa dureze o vesnicie tratamentul !
0
14-06-2013, ora 12:22
danutza01
Nu este medic/terapeut
danutza01
ok, o sa tin cont de sfat!multumesc mult pt raspuns!
0
15-06-2013, ora 22:02
danutza01
Nu este medic/terapeut
danutza01
buna seara, deranjez din nou cu problema mea...am fost astazi la stomatolog deoarece se umflase foarte tare maseaua si simteam ca e foarte dura umflatura fiind sub maxilar, am ajuns la un cabinet din germania si mi-au spus ca trebuie sa-mi faca o incizie(cred ca rezectie apicala)am facut interventia...am lesinat d 3 ori pt ca am simtit aproape totul, nu a tinut anestezia, intr-un final mi-a fus un tubulet mic d drenaj(nu stiu cum se numeste exact), problema e ca am uitat sa intreb ce pot sa mananc si alte instructiuni, pana ma duc luni din nou si alta problema e ca am observat pe tubuletul introdus sange, e normal sa sangerez?va multumesc...mult respect pt ceea ce faceti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •