durere de masea cu nerv scos

11-10-2014
abigailb
Nu este medic/terapeut
abigailb
Buna seara
as avea si eu o intrebare, am o masea care a fost plombata cu cativa ani in urma(cu toate ca medicul a precizat ca este vb de o carie mare si ca ar trebui scos nervu)eu nu am vrut, m ia pus o plomba de proba sa vedem dak durerea persista.dar a fost ok dupa care a urmat cea definitiva.
Atrecut vreo 6 ani si durerea a inceput sa apara asa de tare ca a trebuit sa merg la urgenta(fiind in Londra)medicul a facut radiografia si a zis ca trebuie scos nervu, zis si facut am acceptat cu toate ca eram insarcinata.
akm problema este ca maseaua ma doare, la inceput au fost dureri usoare iar akm din ce in ce mai mari atunci cand apas pe ea, mentionez faptul ca aveam gaura in masea si asa a lasat-O, SI ASA O AM SI IN PREZENT, CAND INTRA RESTURI DE MANCARE MA DERANJEAZA F TARE, CREDETI CA ESTE INFECTIE?SA MAI STAU ASA CU EA?MA GANDEAM SA MERG IN RO SA O PLOMBEZ SA NU PIERD MASEAU DE TOT, MULTUMESC MULT CELUI CE ISI FACE TIMP SA IMI RASPUNDA.MENTIONEZ FAPTUL CA DORESC SA MERG IN TARA PETE 2 LUNI, DAR NU STIU CAT INDUR CU EA.
2 comentarii
0
12-10-2014, ora 16:15
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Dupa cum descrieti, pare sa fie o patologie a varfului dintelui ( medicul v-a umblat pe canalele dintelui cu sau fara anestezie?)! si probabil v-a lasat dintele "deschis", ca metoda de compromis, pentru a nu va creea dureri in aceasta perioada. Ce aveti de facut este sa clatiti cu putere pentru a nu se infunda canalele maselei cu resturi alimentare. Tineti si o compresa rece in zona respectiva. Tratament de canal puteti face si in aceasta perioada in care sunteti gravida, doar ca sunt multi factori ce trebuie evaluati.Multa sanatate!
0
12-10-2014, ora 16:16
abigailb
Nu este medic/terapeut
abigailb
MULTUMESC FRUMOS
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: