Durere de masea cu nerv scos si tratament in aceasta

16-07-2018
O fata9
Nu este medic/terapeut
O fata9
Buna ziua! Am si eu o problema la care doresc un raspuns urgent. In data de 5.07.18 am fost la stomatolog, cu radiografia facuta anterior. In urma citirii radiografiei, doamna doctor mi.a spus ca trebuie scos nervul la 2 masele, partea stanga-jos. Am facut acest lucru, mi-a fost pus tratament in ele si mi-a recomandat sa iau niste antiinflamatoare (ketonal, aulin), pt. ca altceva mai slab nu va face fata.si am luat ketonal pana luni 9.07.18 cand am avut o noua programare.atunci mi-au fost curatate cele 2 masele pe canale si mi s-a pus din nou tratament...Doamna doctor mi-a recomandat sa mai iau in continuare antiinflamatoare si mi-a spus ca incet va mai trebui sa ma lase durerea.am luat 3-4 zile aulin, o zi nu am luat nimic pt ca nu prea m-a durut, apoi am luat paracetamol sau algocalmin in fiecare seara pt ca au reaparut dureri, care se calmeaza de la aceste medicamente pana astazi inclusiv 16.07.18. Mentionez ca m-am clatit cu apa de gura parodontax, desi nu stiu daca afecteaza cu ceva si urmatoarea programare o am abia luni pe 23.07.18. Nu stiu de ce ma mai doare si acum, si nu stiu ce sa fac! Imi doresc foarte mult un raspuns rapid! Va multumesc!
5 comentarii
1
17-07-2018, ora 08:08
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Este posibil sa aveti nevoie si de antibiotice nu doar de antinflamatorii, dar fara sa vedem radiografia doar presupunem.
1
22-07-2018, ora 14:51
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Va rog puneti ne si noua radiografia aici.
Apoi va putem da raspunsuri concrete.
0
23-07-2018, ora 11:30
O fata9
Nu este medic/terapeut
O fata9
Buna ziua! Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! Din pacate nu mai am radiografia. A ramas la cabinetul stomatologic atunci cand am dus-o medicului. Observ ca de 5 zile nu m-a mai durut, iar astazi am o noua programare, insa nu pot manca nici acum in acea parte. Astept sa vad astazi ce o sa imi spuna Doamna Doctor in urma sedintei.
0
23-07-2018, ora 19:57
O fata9
Nu este medic/terapeut
O fata9
Este in regula daca imi fac maine o noua radiografie pentru a o afisa aici? D-na doctor mi-a spus astazi ca nu mai este nevoie si joi putem sa le plombam, dar mi-a spus si sa iau arcoxia, iar farmacista nu a reactionat foarte ok cand a auzit ca mi-a fost recomandat arcoxia in urma a 3 sedinte pe care le-am avut deja.
0
23-07-2018, ora 21:38
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Faceti radiografia si postati aici.
Nu cred ca e cazul sa fie asa multe pastile date. Este doar parerea mea fara sa am mai multe detalii.
Astept radiografia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul