Durere de masea plombata

23-01-2014
balanmircea23
Nu este medic/terapeut
balanmircea23
Buna ziua! Acum 3 ani am avut o carie la o masea, mi-a fost scos nervul si apoi plombata. In urma cu 4 luni am fost la un consult somatologic, unde am facut si o radiografie totala ca dintilor, pentru a repara alte probleme. Precizez ca asupra maselei plombate nu s-a intervenit deloc. In acesti 3 ani nu am avut niciun fel de durere, dar de 2 zile ma doare maseaua fara niciun fel de stimul, durerea fiind mult mai accentuata la presiune. Momentan am luat ibuprofen pentru calmarea durerilor. Daca aveti ceva sugestii despre ce ar putea fi, astept raspunsul vostru.
Multumesc.
1 comentarii
0
28-01-2014, ora 22:09
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Daca nu "ati intervenit" deja asupra maselei va spun ca e timpul sa mergeti la dentist. Din ce povestiti, pare sa fie o inflamatie "la varful dintelui", de cele mai multe ori o consecinta a tratamentului de canal imperfect("scosului de nerv" si "umplerea canalului" ). O sa mai doara ce o sa mai doara, la un moment dat se poate "umfla". Eventual mai faceti o radiografie strict pe dinte si "fuga" la dentist/ endodont.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul