durere de mijloc acuta dimneata

15-11-2008
florin_bro
Nu este medic/terapeut
florin_bro
buna ziua! de vre-o cativa ani intotdeauna cand dorm mai mult decat de obicei adica 10-12 ore (de regula dorm 5-7 ore) ma scol cu dureri acute de mijloc cu tot cu spate(cel putin asa simt poate doar reflecta) d-abia ma pot da jos din pat !!! durerile ma tin aproape jumatate din zi si apoi treptat scad pana la sfarsitul zilei. mentionez ca durerile mai apar cateodata cand mai ies cu prietenii la fotbal, dar nu asa puternice !
mentionez ca am 34 ani am 1, 74m si 68kg, sunt o persoana de regula activa nu am o munca de birou si nici nu stau f mult in masina.
rog f mult sa-mi raspunde-ti ce este de facut mai ales ca am de gand sa ma apuc de fitness!
2 comentarii
0
16-11-2008, ora 10:29
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Ar fi bine sa faci o radiografie de coloana lombara, un consult neurologic si un consult reumatologic; medicii examinatori pot cere si alte investigatii( RMN coloana lombara, investigatii sangvine: HL, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, complement seric, electroforeza proteinelor serice, imunoelectroforeza, ASLO, factor reumatoid, anticorpi antinucleari, HLA -B 27) pentru stabilirea diagnosticului si a conduitei terapeutice ; numai bine
0
16-11-2008, ora 16:19
marcu66
Nu este medic/terapeut
marcu66
Daca acum nu este foarte grav(nu stiu cum este acum)pentru viitor gandestete la un cancediu intr-o statiune balneara unde cred eu, care sunt patit, cam dupa35de ani ar trebui sa mearga toata lumea.Aici se face si o educatie de comportare a suferintelor de reumatologie pe care multi o afla prea tarziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.