Durere de ochi.

17-01-2012
toxxyk
Nu este medic/terapeut
toxxyk
Buna ziua...ma tot chinuie o durere de ochi de aproximativ 2 ani, am fost la Oftalmologie de cateva ori, acum de curand mia gasit un fir de par in ochi, la scos, dar tot ma doare, ma gandeam ca ar putea fi sinuzita, mam dus la ORL si am fost trimis sa fac o radiografie SAF, nu am avut sinuzita, de la ORL am fost trimis la Neurochirurgie sa imi dea trimitere pentru un RMN.Nici cu ajutorul RMN-ului nu mia gasit nimic, ce as putea sa mai fac...nu mai suport durerea...am zile in care ma trezesc dimineata din cauza durerii insuportabile.Multumesc anticipat
4 comentarii
0
17-01-2012, ora 21:04
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ce vârstă aveţi?În primul rând, îţi recomand un consult oftalmologic complet cu detereminarea acuităţii vizuale, cicloplegie şi refracţie, examenul fundului de ochi, controlul TIO şi examen al câmpului vizual. Ar putea fi vorba despre o migrenă oftalmică. Îţi mai recomand şi un consult la un medic homeopat care îţi va recomanda un tratament personalizat. Nu am multă experienţă în homeopatie, dar îţi pot sugera o asociere de remedii pentru a trata durerea acută: Colocynthis 9CH, Chamomilla 9CH şi Belladonna 9CH câte 1 doză ( 5 granule) de 3 ori pe zi, iar dacă durerile sunt mari, chiar şi mai multe doze, 1 doză repetată la 1 oră( putem ajunge până la 6 doze pe zi).Continuăm tratamentul încă două zile după ce au dispărut durerile. Numai bine
0
17-01-2012, ora 22:01
Amarilla
Nu este medic/terapeut
Amarilla
Nu cred ca o sa te ajute aceste remedii, doar Belladonna poti incerca daca durerea apare/dispare brusc, dar daca te trezesti cu ea este probabil cu totul alt remediu. Chamomilla nu are nimic cu ochiul dar ajuta la dureri (daca se potriveste) iar Colocynthis are si mai putin, fiind pt. dureri de gen colica. Trebuie gasit ceva anume dupa simptome si modalitati, asa la plezeneala nu merge.
0
18-01-2012, ora 12:41
toxxyk
Nu este medic/terapeut
toxxyk
Am 18 ani.Am facut Fundul de ochi, campul vizual, saptamana viitoare imi fac un Angio CT.Sa vedem ce imi iasa...Controlul TIO in ce consta?
0
18-01-2012, ora 16:49
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Amarilla, sugereaza tu un remediu..., intreaba tu mai multe despre senzatii, modalitati, semne concomitente... sau pastrezi infomatia pentru tine, o dezvalui numai daca ai fost recompensat/a pentru consultatie? Cum crezi ca promovezi increderea in homeopatie daca nu si dezvalui cate ceva?
Stiu ca remediul Colocynthis are indicatii in nevralgiile faciale, Chamomilla are indicaţii in sindromul hiperalgic( pacientul spune ca uneori nu mai suporta durerea...), de asemenea, Belladonna se administreaza in durerile insuportabile. Asta am invatat eu zilele trecute, de la profesorii mei homeopati care au zis ca putem asocia si mai multe remedii. Nu am recomandat nimic la plesneala pentru durere, macar am incercat, nu sunt atotstiutoare ca tine in homeopatie si nu recomand nimic. Si ok, este necesara o consultatie homeopata pentru stabilirea unui tratament de intretinere. TIO inseamna tensiune intraoculara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •