Durere de piept

02-02-2014
Lukos
Nu este medic/terapeut
Lukos
Acum cca o săptămână am avut senzaţie de greaţă, puls crescut (120 la repaus) urmată la cca 6 ore de vomă. Dimineaţa m-am trezit cu o durere de piept care a tot crescut şi care se accentua când mă aplecam, chiar şi doar uşor. Când nu am mai suportat durerea, am mers la urgenţă. Acolo am primit un antialgic i.v., durerea încetând pe loc; apoi am fost văzut e un cardiolog care mi-a spus că durerea nu e de la inimă. Totuşi, pe fişă cardiaologul a scris "T(?) înalt V3 - V4". Restul e aproape tot ilizibil. Radiologul a notat pe buletinul radiografiei "interstiţiul infra...(?) accentuat". Analizele de sânge au arătat un procent crescut de neutrofile şi un număr şi procent scăzut de limfocite. La 2-3 zile de la vizita la urgenţă am avut o răceală ciudată (fără nas înfundat sau probleme în gâtlej), ameţeală şi apăsare la cap şi faţă (deasupra nasului).

Durerea a reînceput la 2-3 zile după ce am fost la urgenţă, chiar dacă e de intensitate mult redusă. Am observat că pulsează uneori şi o simt ca o nucă-n piept, pe partea stângă, opt degete în sus de stern. Am şi o senzaţie de piept plin ca şi cum aş fi sub apă.
1 comentarii
0
21-08-2019, ora 20:36
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Ce va spus la ECG și radiografie e normal, nu e nimic cardiac sau pulmonar. Ați fost la ORL (apăsarea deasupra nasului poate fi o sinuzită)? Iar faptul că ați vărsat, amețelile pot fi investigate la boli infecțioase. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •