durere de spate

13-12-2009
hunc
Nu este medic/terapeut
hunc
Acum doi ani au inceput durerile de spate, dar dupa cateva analize de urina mi s-a spus ca am nisip in rinichi. Dupa trei luni intense de tratament cu ceaiuri, durerile au disparut si analizele au iesit ok.
De atunci din cand in cand m-a mai durut dar fr rar si cu o inntensitate mica. Analizele au iesit bine si m-am gandit ca durerea este din cauza obosellii, a ridicarii celor doi copii etc. Nu i-am mai dat importanta...pana acum doua saptamani cand au inceput durerile din nou. Tot spatele ma doare dar cu o intensitate mare, simt de parca mi se rupe spatele in doua, ma iau frigurile si chiar si stomacul il simt pe dos. Dureaza ore pana sa-mi revin putin. Noaptea trece dupa ce se incalzeste dar dimineata cum ma misc incepe din nou.
Am fost la ecograf, dna doctor mi-a spus ca e imposibil sa fie de la rinichi, i-a vazut fr clar ca functioneaza normal iar simptomele pe care le am sigur nu sunt de la ele. Si restul organelor interne sunt in regula.
Nu mai stiu ce sa cred. E posibil sa fie de la coloana? Ce as putea sa fac sa vedem ce este acolo? Sau ce analize sa mai fac ?
1 comentarii
0
13-12-2009, ora 21:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Este posibila o origine vertebrala a durerilor D-voastra.
Singurul lucru pe care-l aveti de facut este un consult ortopedic, eventual completat de unul neurochirurgical.
Nu faceti analize, radiografii sau RMN fara prescriptie expressa a specialistului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.