Durere de stomac, burta dupa voma

19-05-2010
prider
Nu este medic/terapeut
prider
Sambata seara am fost la ziua unui prieten si ca un prostanac ce sunt am baut(nu e prima data, am mai baut si altadata, dar acum in exces). Pana pe la ora 12 cand am ajuns acasa am vomat de foarte multe ori + inca o data acasa, in total de 9-10 ori cred. Apoi, de dimineata, duminica pe la 4-5 dimineata mai exact am inceput sa am o durere de stomac crunta(sau de burta nu pot sa imi dau seama)...ziua e relativ suportabila, dar noaptea de pe la 2-3 incep sa ma trezesc si sunt tot transpirat, abia pot sa dorm, ma foiesc non-stop.
Ce sa am? Stomacul sau burta? Sa fie dureri de burta din cauza apenticitei(efortul depus la voma sa fi influentat apendicele?)
Am luat si ieri si alaltaieri triferment dar nu are efect(cel putin eu nu consider ca are). Nu fac scaun moale, e normal.
1 comentarii
0
19-05-2010, ora 08:49
prider
Nu este medic/terapeut
prider
Sa mai zic ceva, ma gandesc ca poate conteaza: mananc mult, si cand mananc nu imi trece neaparat durerea, desi oarecum e potolita, pt foarte putin timp. Nu conteaza daca stau ghemuit/cu picioarele intinse, tot ma doare. Daca apas pe burta/stomac nu simt vreo mare diferenta, nu pot spune ca ma doare mai tare decat durerea tipica.

Ar mai fi un detaliu, dar nu cred ca are legatura cu asta: cam de 1 an am observat ca uneori, dupa ce defechez, pe hartia igienica se mai iau picaturi de sange. In scaun nu am observat nimic anormal...treaba asta se intampla 1-2 zile, apoi chiar si luni intregi nu am nimic. Am oroare de spitale, dar in vara le voi spune alor mei tot. Mai exact dupa 20, ca pana atunci am foarte multe activitati, iesiri si nu vreau sa risc sa merg la vreun medic si sa trebuiasca sa fiuu operat sau mai stiu eu ce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Voma si diaree - primul ajutor
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •