Durere de stomac si culoare ciudata a excrementelor

27-03-2009
Sage20
Nu este medic/terapeut
Sage20
Buna ziua de cateva zile ma confrunt cu o problema ciudata. Prima data a inceput sa ma doara in partea stanga gatul cand il suceam in partea stanga. Peste cateva zile a inceput sa ma doara burta, au inceput crampele, diareea, apoi mi-a curs sange din nas intr-o seara, iar acum excrementele au o culoare ciudata respectiv sunt de culoare gri deschis. Nu stiu ce sa fac am fost la medic si mi-a zis ca sunt hipertensiv, mi-am facut EKG si am bataiile inimii undeva la 90 si normal e 70 80 asa a zis medicul. Ce parere aveti ce ar trebui sa fac?
Mentiionez ca problemele au aparut dupa ce am baut mult suc acidulat (Mountain Dew), urmatoarea zi au inceput problemele. Ce sa fac??
3 comentarii
0
27-03-2009, ora 19:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Fa exact ce-ti spune medicul. In afara de hipertensiune e posibil sa-ti fi iritat mucoasa intestinala. Nu mai bea niciun fel de sucuri sau apa minerala si mananca cat mai slab si fara fructe sau legume nefierte. Ia de farmacie sau plafar probiotice, sa-ti refaca flora intestinala. Daca scaunul continua sa fie decolorat si crampele, mergi la un medic gastroenterolog pentru investigatii suplimentare. Numai Bine!
0
27-03-2009, ora 20:01
Sage20
Nu este medic/terapeut
Sage20
Doctorul de familie a zis ca trebuie sa slabesc pentru ca sunt prea gras pentru varsta mea. Acuma nu stiu ce sa zic am 21 de ani in jur la 1.72 inaltimea si am in jur la 78 kg. E adevarat ca nu am muschii dezvoltati si nu am formele asa cum ar trebui pentru ca nu am facut niciodata un sport pe termen lung am dus o viata mai sedentara. Care e parerea dvs ar trebui sa slabesc?
0
27-03-2009, ora 20:09
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Oricum trebuie sa tii o perioada regim fara grasimi si prajeli, ciocolata exclus, deci sigur vei mai pierde kilograme fara efort. Da, e bine sa mai slabesti, dar cu o mancare sanatoasa si fara sa te infometezi. Tine tu regimul asta, bea apa (plata!) suficienta si vei vedea repede schimbari. Parerea mea e ca ar tb sa te duci la medic, culoarea scaunului poate spune multe unui specialist. Si daca ai dureri de stomac, nu mai amana, probleme digestive sunt inselatoare. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: