Durere de umar dimineata

28-08-2011
dragos4u
Nu este medic/terapeut
dragos4u
Buna seara, Am si eu o intrebare. De o saptaptamana...seara cand stau la calculator si dimineata cand ma trezesc(dimineata vreo 2 -3 ore) ma doare umarul dar nu osul sub os...am 16 ani..cred ca articulatia..Precizez ca am putina lipsa de calciu poate fi de la asta? Sau de la efort?
4 comentarii
0
29-08-2011, ora 00:45
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Umarul este o articulatie complexa, formata din mai multe componente: scapulo-humerala, acromio-claviculara, sterno-claviculara, interscapulo-toracica, etc.
La care dintre componente va referiti, unde este localizata durerea, care este tipul si intensitatea durerii, periodicitatea si durata, legatura cu efortul?? Ce greutate/inaltime aveti, ce sporturi practicati, ce antecedente traumatice sau de alta natura aveti??
Reprezinta doar o mica particica din intrebarile la care trebuie sa raspundeti, pentru a avea o oarecare imagine minimala asupra suferintei...
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
29-08-2011, ora 11:48
dragos4u
Nu este medic/terapeut
dragos4u
Va rog sa va uitati la aceasta poza http://www.docvadis.fr/christophe-coubronne/page/mes_conseils_pratiques/votre_activite_physique/je_souffre_d_une_periarthrite_de_l_epaule_d_ou_vient_la_douleur.html Ma doare muschiul acela roz de langa acromion(asa scrie in poza) durere continua cand ridic mana si destul de tare incat imi blocheaza miscarea corecta a mainii(din umar) pai de obicei nu ma uit la efortul pe care il fac...fac pana nu mai pot..si cred ca am facut prea mult... Am 67 de kg si 1m74 inaltime sporturi mai putin de cand am avut ultima oara probleme cu rotula...mia sarit de la locul ei de 4 ori de 2 ori la un picior si de 2 ori la celalalt


Multumesc de raspuns!
0
29-08-2011, ora 21:29
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Probabil este o leziune a muschilor ce constituie "coafa rotatorilor", cauzata de suprasolicitarea profesional-sportiva.
Solutia este repaus fizic-sportiv pentru 2-3 luni si, daca simptomele persista, sa consultati un specialist in artroscopia umarului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
29-08-2011, ora 23:34
dragos4u
Nu este medic/terapeut
dragos4u
Multumesc de raspuns ! O seara buna! Si va doresc tot binele!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere acută după căderea pe umăr - leziuni posibile
  •