Durere din ce in ce mai mare!

14-03-2018
AdelineB
Nu este medic/terapeut
AdelineB
Bună! Am și eu nevoie de câteva păreri, vă rog!
Scriu cu lacrimi in ochi.. Totul a început acum o lună de zile; în urma extracției unei măsele(prima măsea de sus de pe partea dreaptă, care se sparsese si au rămas doar cioturi), au început durerile, acceptabile să spun asa. Lângă această măsea extrasă, cea de lângă, a fost plombată(nerv scos) cu 2 săptămâni înainte de extracție.
Durerile nu au încetat, din contră devenind tot mai mari.Nu mai puteam în timpul periajului dentar să ating acestă măsea plombată, nici măcar cu limba...atat de sensibila devenise. M-am dus la dentist înapoi, mi-a deschis măseaua, mi-a curățat rădăcina si urma ca peste 4-5 zile să mi lucre pe canale, in aceste zile mi-a prescris Augumentin și calmante(Ketonal), măseaua a rămas deschisă.
Problema este ca eu nu am rezistat atâtea zile, durerile avansând, mi am sunat dentistul și am căzut de comun acord să îmi scoată măseaua...îmi doream doar să scap de aceste dureri MARI ȘI NOPȚI NEDORMITE. Totul a decurs bine, măseaua a fost scoasă, iar deasupra ei, intre cele două rădăcini era o inflamatie, zic eu.Am continuat antibioticul plus calmante. Problema cea mare este ca au trecut 5 zile de la extracție si durerile sunt si mai GROAZNICE, vă jur ca nu exagerez cu nimic. Durerile nu mai trec la nici un fel de calmant...mă doare non-stop + crize de câte 4-5 min. Nu mai dorm...doar plâng...ce credeți că este? Unde mă îndrumați să merg...ce să fac?
Vă mulțumesc!
2 comentarii
1
15-03-2018, ora 08:43
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Ar trebui sa mergeti la un chirurg maxilo-facial. E posibil sa aveti o infectie la nivelul sinusului maxilar.
Ar fi bine sa aveti si o radiografie post- extractie.
0
15-03-2018, ora 10:18
AdelineB
Nu este medic/terapeut
AdelineB
Bună dimineața!
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns și îndrumare!
O zi bună!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul