durere dinti

06-03-2016
Catalinabo
Nu este medic/terapeut
Catalinabo
buna seara! am o durere insuportabila de dinte si ureche de catve zile. mi s-a spart penultimul dinte de pe arcada de jos si am o durere insuportabilia. am luat ketonal duo si abia asa am mai ameliorat durerea. ce pot face in aceasta situatie? tin saspecific ca in perioada aceasta nu pot merge la stomatolog, deoarece situatie financiara nu-mi permite.
2 comentarii
0
06-03-2016, ora 18:02
Dr. Tabarcea Ion
Stomatologie
Dr. Tabarcea Ion
Buna seara..din pacate pentru Dvs., singura sansa este sa megeti la un cabinet unde sa vi se puna macar un pansament calmant (probabil ca va fi de folos temporar) sau alt tratament, in functie de situatie. Stand asa, cu calmante, veti pati 2 lucruri...1.daca nu aveti probleme cu stomacul, veti avea de la ketonal...2. la un moment dat calmantele nu isi vor mai face datoria si veti merge cu cea mai mare viteza la orice cabinet, oricat v-ar costa, pentru a va ameliora durerea. Va doresc multa sanatate si sa alegeti ceea ce e cel mai bine pentru Dvs.
0
07-03-2016, ora 18:53
Catalinabo
Nu este medic/terapeut
Catalinabo
O sa incerc sa ajung...as vrea sa va intreb daca este necesara extractia dintelui, tinand cont ca in partea din spate este spart complet?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul