durere dinti curent?

08-09-2009
jiji
Nu este medic/terapeut
jiji
Buna ziua,

De cca 5 zile cu precadere seara pe toata partea dreapta, sus si jos simt ca si cum un curent electric strabate interiorul dintilor. E ingrozitor de incomfortabil.senzatia e aproape mai crunta decat durerea cauzata de carie.De 2 ori la debutul acestor dureri am luat antinevralgic crezand ca e o nevralgie din cauza usilor si geamurilor deschise care ma inconjoara pe timpul zilei. Apoi intr o reclama la pasta de dinti am auzit aceeasi descriere a durerii si indemnul de a o folosi. Cu siguranta folosesc o alta pasta de dinti. Ideea e ca nu cred ca doar pasta de dinti poate trata aceste dureri care mi strabat dintii la aceleasi perioade de timp din zi. Adica seara. Ce mi recomandati? Mentionez ca dintii in zona sunt ok.Nu exista vreo carie de care sa stiu pt ca merg destul de regulat la dentist!

Doresc sa mai mentionez ca de 3 luni iau un medicament pe baza de glucosamina sulfat pt o problema articulara in zona cervicala si de alte 5 zile acid folic. Nu cred ca acestea ar putea da un astfel de reactie.

Va multumesc si astept sfatul d tra!
2 comentarii
0
08-09-2009, ora 09:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Credeti gresit. Orice substanta chimica sintetica poate afecta corpul in fel si chip. Amandoua substantele pe care le luati au efecte secundare masive.
0
08-09-2009, ora 14:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca glucosamina este o parte componenta a articulatiei nu inseamna ca atunci cand este ea ingurgitata sub forma similara este avantajoasa articulatiilor pe lunga durata. Glocosamina este extrasa din crustacee si ulterior sulfata ceea ce o face deja nenaturala.

Corpul isi produce singur glucosamina din materia prima pe care o are la dispozitie si lipsa de materii prime necesare articulatiilor - siliciu organic - este procesul dereglat si nu lipsa de glucosamina in sine.

Glucosamina din articulatiile omului nu se poate inlocui cu o substanta asemanatoare dar nu identica fara efecte secundare caci in acest fel se introduce in articulatii sulf care nu are ce cauta in ele si care le dauneaza. Acelasi sulf ajunge in toate celulele care contin glucosamina, si aceste poate fi si cazul dintilor.

Glucosamina in cazul de fata este un cal troian pt. a aduce in articulatii si alte parti ale corpului substante nocive care nu au ce cauta in ele. Ati putea sa va intrebati usor de ce este nevoie de sulfarea ulterioara a acestui produs natural ? Nu este nevoie, dar se face tocmai pt. acest scop...

Acelasi lucru se petrece si cu acidul folic sintetic care nu este identic cu cel produs de organism si are efecte secundare fiind deci nu numai o substanta stintetica daunatoare dar in primul rand inutil caci o lipsa de acid folic din alimentatie este exclusa.

Va sfatuiesc sa opriti medicamentatia pt. o saptamana sau mai mult si sa vedeti daca va dispar aceste dureri. Este solutia cea mai simpla.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul