durere dinti extinsa

10-02-2010
Mihaela88
Nu este medic/terapeut
Mihaela88
buna seara. de aseara m-a luat o durere la dintii din stanga jos, care radia pana la cei de sus si pana in ceru gurii. dupa aceea a inceput sa ma doara si capul pe partea stanga. este nevralgie? mi am luat sensodyne si am luat nurofen forte, dar durerea tot nu dispare complet... nu am alte simptome in afara de cerul gurii putin umflat. ce poate fi? sunt foarte stresata in legatura cu problema asta... e posibil sa fie din interiorul unei masele sau e gingia?
5 comentarii
0
11-02-2010, ora 00:04
The Dentalist
Identitate neconfirmată
The Dentalist
s-ar putea sa aveti probleme cu dintii, dar asta nu va poate confirma decat un mers la dentist;
Povesti despre dureri de cap si shele va pot spune si eu, dar nu va ajuta la nimic :-))
0
11-02-2010, ora 09:29
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
faceti o radiografie panoramica in care se vad toti dintii, inainte de a merge la consult. e bine sa o aveti atunci cu dvs, astfel medicul isi va da seama daca dintii va cauzeaza durerea, iar daca nu, va va indruma spre un alt specialist ( eventual orl sau neurologie).
0
11-02-2010, ora 11:44
Mihaela88
Nu este medic/terapeut
Mihaela88
Multumesc pentru raspunsuri. Azi ma doare numai in partea de jos, in schimb cerul gurii e tot umflat si ma doare un dinte din fata la atingere(am o plombita mica la el, nu stiu daca asta poate fi cauza)...o sa merg la stomatolog astazi si ii voi cere sa fac si radiografie.
0
11-02-2010, ora 23:11
Mihaela88
Nu este medic/terapeut
Mihaela88
Am fost la stomatolog si mi a spus dupa radiografie ca am granulom la dintele din fata:( mi a curatat canalul, nu m - a durut deloc deci nervul era deja mort. mi a spus sa revin peste o saptamana si sa vada ce s a mai intamplat. Deja vorbea k e posibil operatie pt a mi salva dintele:( Este grav? am mai citit k rezectiile dentare pot duce la complicatii, sau la pierderea dintelui si m am speriat.Ce se mai poate face?
0
12-02-2010, ora 20:41
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
e adevarat ca orice interventie implica un anumit risc ( si rezectiile de asemenea). dar daca se dovedeste ca e singura solutie, cred ca o preferati decat sa stati cu un dinte cu infectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: