Durere dupa efort si inflamatii

26-08-2013
Cosmin demeter
Nu este medic/terapeut
Cosmin demeter
Buna ziua,
Intervine o durere foarte mare la umeri dupa efort parca pana la amortirea membrelor. Durerea se transmite catre articulatia cotului incet de fiecare data.asta se intampla de obicei dupa ce inotam. Acum am renuntat la inot dar fac miscare la baschet o data de doua ori pe saptamana. S-a intamplat sa ridic greutate de 10-15 kg de cateva ori dupa care mi s-au umflat articulatiile de la o mana la doua degete si puteam sa flexez foarte putin degetele. Alta data dupa ce am calcat pe o margine de lemn de cateva ori ( ma ajuta sa trec peste un obstacol la tara) seara mi-a iesit ceva umflatura in talpa si era dureros cand paseam aproape imposibil sa merg. Am consultat un medic sportiv, m-a indrumat sa iau Arcoxia. A inceput sa imi iasa umflaturi la cap, pe coloana, umflaturi care nu erau dureroase in acest caz ( sa fii fost o reactie la medicament? ) tot asa mi-am tinut baietelul pe umeri cca o ora si seara dintre omoplati si umeri au aparut dinnou inflamatii (3-4)de dimensiunea unui ou de gaina. Toate aceste imflamatii apar dupa masa-seara si dispar pana dimineata. Astept cu interes un raspuns cu ce ar trebui sa fac..
Cu respect Demeter Cosmin
3 comentarii
0
26-08-2013, ora 09:24
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Raspunsul este simplu: trebuie sa consultati un reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
26-08-2013, ora 12:38
Cosmin demeter
Nu este medic/terapeut
Cosmin demeter
Am consultat reumatolog, am facut la indrumarea medicului rmn dorso-cervico-lombar, ecografie la umeri, radiografie la bazin, anaize de sange la patru clinici diferite. Peste tot au iesit analile in regula. Asta noapte, cand am trimis mail-ul nu puteam dormi din cauza durerii de umar.
0
27-08-2013, ora 12:05
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
De fapt, esential este doar examenul clinic local, deoarece investigatiile imagistice si biologice sunt total orientative.
Problema reala este cea a examinarii clinice corecte, aspect neglijat cel mai adesea de catre specialisti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.