Durere genunchi, femur si zona inghinala

16-11-2013
Sorin Stancu
Nu este medic/terapeut
Sorin Stancu
Buna seara. Ma numesc Sorin Stancu si am 29 de ani. Acum un an de zile, am simtit niste dureri in zona genunchiului, insa ulterior disconfortul a disparut. De o saptamana si ceva insa, durerile au aparut din nou, numai ca de data aceasta s-au extins. Acum simt dureri si in zona femurului posterior, dar si in zona inghinala. Durerea e permanenta, uneori suportabila, alteori nu ma lasa nici sa dorm. Care credeti ca ar putea fi cauza, e nevoie de un control la un cabinet specializat? Va rog, ajutati-ma.
3 comentarii
0
16-11-2013, ora 22:46
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
sorin



salut sorine, problema ta nu are nici o legatura una cu alta...adica genunchiul, femurul si zona inghinala nu au nici cea mai mica legatura.acum daca e sa le luam pe rand clar ca durerea ta este de la genunchi mai ales ca ai avut si in trecut...zona inghinala se leaga de zona soldului(lombar daca vrei)sa nu fie o presiune mai mare atunci cand mergi, s-au faci efort...stat in picioare...presiune mare pe zona respectiva...si pe zona femurului este clar ca e ceva muscular, si nu din cauza osului...eu ti le-am explicat in mare ce si cum sta treaba dar daca continua sa persiste durerea cel mai bine mergi la medic specialist si iti faci toate investigatiile necesare si atunci sti ce ai de facut!!!!multa sanatate!
0
16-11-2013, ora 22:52
Sorin Stancu
Nu este medic/terapeut
Sorin Stancu
@adirafa: Multumesc de raspunsul complex si de sfat. Sper sa nu aiba legatura una cu alta, eu m-am gandit ca ar putea fi hernie, insa sper ca ma insel
0
16-11-2013, ora 22:56
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
pai hernie in nici un caz, pentru ca hernia de disc este la spate(ultimele discuri intervertebrale).ti-am zis daca vezi ca durerea continua nu mai sta pe ganduri si mergi la medic, este cel mai bine pentru sanatatea ta crede-ma!!!numai bine iti doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: