Durere gingie

30-03-2012
hellomad
Nu este medic/terapeut
hellomad
Salutare

Am mers astazi la dentist pentru tratarea unei carii. S-a dovedit a fi mai adanca decat credeam, foarte aproape de nerv si mi s-a recomandat extragerea acestuia. La sfatul dentistului normal ca am acceptat. Mi s-a pus o plomba provizorie pana saptamana viitoare. Problema este ca ma doare gingia destul de tare cand inchid gura, ca sa nu mai spun de mancat.

Mi s-a parut ciudat ca in timpul lucrarii chiar si cu 2 anestezii (probabil una intreaga + o mica completare) tot ma durea, ceea ce nu s-a intamplat cand am fost saptamana trecuta la acelasi medic cu aceeasi problema la alta masea.

Deocamdata nu m-am speriat, ma gandesc ca e normal din cauza cariei prea adanci sau ca lucrarea e recenta. Insa ultima data a fost mult mai usor de indurat durerea chiar daca acea carie era pe premolar intre acesta si masea (la fel destul de adanca)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul