Durere implant dupa extractia unui premolar alaturat implantului

30-03-2018
GabiMatei
Nu este medic/terapeut
GabiMatei
Buna ziua! Am un implant de aproape 2 ani si nu mi.a facut niciodata probleme pana acum putin timp. Problema a inceput cu un premolar superior care s.a rupt de sub gingie, cu toate ca maseaua era plombata. Ar fi putut sa se evite ruperea ei daca as fi avut o coronota, insa nu mi s.a spus ca e posibil sa se rupa vreodata si sa ajung la extractie. Dupa saptamani de asteptare, m.am decis sa o scot pt ca sangera si ma durea dar nu s.a vindecat asa cum ma asteptam. O parte din os nu s.a acoperit cu tesut si a trebuit sa merg inapoi la medic sa introduca in locul extractiei un medicamemt care a ajutat osul sa se refaca. Dupa ce locul extractiei a inceput sa se acopere, am reinceput sa mestec pe acea parte si am fost surprinsa sa vad ca resimt durere la implant. Nu pot mesteca in el, si la doare daca imping usor in lateralul lui. Am mers inapoi la medic, mi.a facut radiografie si nu a vazut nimic dar pe mine inca ma doare. Sunt suparata ca am investit mult in acel implant si acum nu am idee ce se intampla cu el. Cumva il si simt coborat, ca imi atinge dintele de jos, lovindu-se intr.o parte.
Aveti idee ce ar fi putut aa se intample cu acel implant iar in urma radiografiei sa nu se vada nimic? In partea opusa am mai avut o incercare de implant si corpul a respins surubul. Acum abia mai mananc si nici nu mai pot meateca pe partea cu implantul.
2 comentarii
0
01-04-2018, ora 08:34
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Ar fi bine sa puneti radiografia aici si niste poze ca sa va putem raspunde.
0
03-04-2018, ora 22:10
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Investigatii suplimentare trebuie facute, dupa cum a spus si colega mea. Este posibil sa fie o modificare de ocluzie, sa fi fost forte mai mari pe dintele alaturat ( cel rupt si apoi scos ); examenul clinic este cel in care se observa acest aspect.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul